Woohoo! Este sezonul LollyBoom 2017

Azi sărbătorim 2 evenimente importane,  în primul rând ziua copiilor de la 1 la 101 ani, cărora le urăm la mulți ani colorați de zâmbete și fericire, și bineînțeles faptul că s-au deschis porțile tărâmului de poveste LollyBoom 2017 Ediția Cluj-Napoca.

În timp ce îți povestim întâmplările din această dimineață energică și cu multă distracție, noi ne delectăm cu minunatul gust răcoritor Almdudler, trebuie să-l încerci și tu. Prietenii de la Teo`s Café și-au făcut treaba foarte bine și ne-au oferit energia necesară pentru această zi într-o ceașcă  aromată. La cortul LollyInfo House, unde spiridușii vă ajută cu orice informație, cei mici sunt nerăbdători să se înscrie la cât mai multe ateliere creative. Nu uitați că puteți să o faceți și online pe site-ul www.lollyboom.ro la secțiunea înscrieri. Avem ateliere pentru toate vârstele. Ne super relaxăm la cortul celor de la Relax Kids unde super trainerul Adriana Gog îi motivează pe cei mici să câstige mai multă încredere în forțele proprii printr-o tehnică în 7 pași, care de asemenea le dezvoltă imaginația și creativitatea. Fetițele învață despre lumea creației vestimetare, iar băiețeii își satisfacă curiozitatea despre echipamentele de parașutism și alpinism. Micuții au demonstrat că sunt bucătari talentați la Atelierul de dulcegării și adevărați campioni în Treasure Hunt-urile organizate de prietenii de la Dungeon. Interesul a fost crescut și pentru ateliere de crafting,  de pictură și intrumentele muzicale care au fost la mare căutare.

Activitățile de la scenă au adunat un număr mare de spectatori la teatrul de păpuși și la spectacolele  de magie. Tocmai ce bunicuții de la Magic People au trimis prăjiturele mega delicioase să energizeze spiridușii LollyBoom. Trebuie să veniți să le gustați sunt mega bune. Că tot vorbim despre…avem gustări yummms. Nu vă putem da multe detalii pentru că gustul este de nedescris, vă așteptăm să vă convingeți.

Din păcate sigur am omis să vă povestim despre ceva ateliere senzaționale, ne cerem scuze, sunt tare multe. Cel mai bine este să veniți, vă înscrieți și participați. Cu drag vă așteptăm să ne distrăm împreună pe ritmuri muzicale și decor de poveste la atelierele și activitățile din această ediție. Revenim cu detalii. Între timp vă lăsăm câteva poze să vedeți cum ne-am simțit azi.