Trei zile de poveste la LollyBoom 2017 ediția Brașov cu prietenii de la Organizația Creștină Something New

Nu putem decât să le super mulțumim prietenilor noștri de la Organizația Creștină Something New care colorează edițiile din minunata lume LollyBoom prin atelierele pline de imaginație pe care le organizează. Mai jos găsiți povestea acestei inedite ediții din Brașov prin prisma lor.

LollyBoom 2017 Ediția Brașov a fost o experiență aparte pentru întreaga echipă Something New. Chiar dacă în prima zi câțiva picuri de ploaie și-au făcut loc printre nori, acest lucru nu a împiedicat soarele să își arate razele și pe copii să participe la atelierele noastre.

Fiecare zi a fost specială. Am descoperit o mulțime de eroi, povești și copii veseli care ne-au făcut să retrăim momentele magice ale copilăriei. Zâmbetele și energia lor ne-au fascinat. Pictura pe față, baloanele modelatoare, atelierul de colorat si mărgelit, precum și cel de tatuaje henna au fost la mare căutare.

Îmi amintesc cu drag de o întâmplare: în cea de-a doua zi, în timp ce pictam copiii pe față, împreună cu colega mea Alina, captivate de personajele mult îndrăgite de copilași, zăresc cu coada ochiului o mulțime de prichindei așezați pe scăunele, în spatele nostru și fiecare discutând despre eroul preferat… această imagine ne-a rămas în minte și am remarcat bucuria micilor zâmbăreți, izvorâtă din lucruri mărunte.

În timp ce copii participau la ateliere, părinții au fost dornici de a afla mai multe lucruri despre Something New, despre ceea ce facem împreună cu copii și modul în care programele oferte de noi pot să aducă o schimbare în viața copiilor, fapt ce ne-a bucurat foarte mult.

Alături de copii, părinți și bunici am avut parte de 3 zile de poveste, pline de energie, activități, zâmbete și voie bună.

Pentru cei care vor să ne cunoască și să afle mai multe informații despre Something New, ne găsiți pe pagina de Facebook sau site-ul Organizației:

Mulțumim LollyBoom pentru această experiență minunată și oportunitatea de a face atât de mulți copii fericiți. Așteptăm cu nerăbdare următoarele ediții LollyBoom.  (Laura Pașca, psihopedagog)