Tot alaiul de la Fantasmagia vine la LollyBoom 2017 ediția București

Când eram mici, de câte ori nu ne doream să  întâlnim  personajele din desene, cărțile de povești sau cele de colorat? În nenumărate rânduri voiam să ne jucăm împreună sau să devenim prietenii acestora.

La LollyBoom 2017 ediția București visele devin realitate. Cu mic cu mare vom retrăi acele momente care ne aduceau zâmbetul pe buze și când ne bucuram de lucrurile simple care ne înconjurau.

Cu siguranță nicio ediție LollyBoom nu ar fi magică fără voi, decorurile și personajele din minunata lume basm.

În perioada 20-22 octombrie la LollyBoom 2017 ediția București, Parcul Izvor va prinde contur de poveste și personaje fermecate ne vor trece pragul pentru 3 zile garantate de super distracție și relaxare.

După cum bine stiți spiridușii își doresc să readucă în viața voastră cea mai frumoasă etapă copilăria și să o retrăiți nu doar prin ochii celor mici, ci alături de ei.

Când vei intra pe tărâmul magic, pe lângă ateliere creative pentru toate vârstele și super spectacole la scenă vei fi întâmpinat de personaje de poveste, pe picioroange, prinți și prințese, mimi, clovni, statui vivante și cine știe câți prieteni de la Fantasmagia vor veni, dar sigur vor fi în numermoși.

Ne-au spus că sunt nerăbdători să vă cunoască în cadrul celui mare festival al familiei din România, să simțiți la unison minunata energie LollyBoom.

Și spiridușii vă așteaptă în lumea magică, unde grijile nu-și au locul și voia bună și zâmbetele colorate fac parte din meniul prinicipal al festivalului.

Pentru super distracție și multe surprize nu uitați,  ne vedem la în Parcul Izvor, 20-22 octombrie la LollyBoom 2017 ediția București.

Accesul este GRATUIT, însă îți recomandăm să aduci cu tine energia pentru creionarea unor amintiri de neuitat.