Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

Lumea magică LollyBoom din Parcul Central va cuprinde în acest an și Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii. Te aştepteaptăm din 1 decembrie cu pationar, trenuleț, ateliere pentru copii, căsuţe din turtă dulce, vin fiert, cozonaci, produse tradiţionale şi ornamente de crăciun.

Cei mici vor avea ocazia de a retrăi obiceiurile culinare prin demonstraţiile şi atelierele oferite în cadrul activităților de la căsuța Atelierul Spiridușilor. Cristian Gună, magicianul de la Fantasmagia, îi va învăța în cadrul atelierelor minunata artă a magiei. Adriana Gog este singurul instructor Relax Kids din România. Întâlnirile Relax Kids sunt distractive, pline de viață, creative și cel mai important – relaxante. Copiii vor pleca de la aceste întâlniri odihniți, fericiți, relaxați.

Ne vedem la clopot!

LollyBoom

LollyBoom, ediția 1

Copiii din Cluj au sărbătorit 1 iunie la LollyBoom – Festivalul pentru întreaga familie! S-au distrat, s-au jucat, au participat la ateliere creative și au simțit că tot Parcul Central este al lor.

LollyBoom, edița 2

Între 1 și 5 iunie 2016 ai participat la cel mai mare eveniment dedicat familiei. Parcul Central din Cluj-Napoca a fost gazda evenimentului, loc în care s-a desfășurat întreaga acțiune a festivalului LollyBoom.

LollyBoom 2017

Spiridușii LollyBoom abia așteaptă cea de a treia ediție a Festivalului LollyBoom. Și fiți convinși că lucrează cu drag și spor pentru ca tu și familia ta să petreci timp de calitate împreună 🙂