Surprize de la Agenția TAS la LollyBoom 2017 ediția București

Agenția TAS oferă servicii complexe în aria proprietății intelectuale, constând în consultanță, înregistrare și monitorizare mărci și indicații geografice. La fel cum viitorul familiei tale este important, același filtru se aplică și în cazul businessului tău.

Pentru că prietenii de la Agenția TAS consolidează poziția pentru viitor, în perioada 16 octombrie – 15 noiembrie 2017 ai 30% discount din serviciile prestate dacă folosești codul LollyBoom 2017 ediția București. Tot ce aveți de făcut pentru a beneficia de discount, este să-i contactați și să le spuneți codul 😀

Așadar fie că te bucuri deja de discount sau urmează să beneficiezi de reducere te așteptăm să sărbătorești în Parcul Izvor, în perioada 20 – 22 octombrie 2017, la cel mai mare festival al familiei din România LollyBoom.

Cred că au mai rămas loc de puține specificații! Ne vedem pentru trei zile garantate de distracție, relaxare și voie bună într-un cadru de basm cu decoruri de poveste, ateliere creative și spectacole la scenă de teatru, magie, dans, concerte, ridicări cu balon cu aer cald, proiecții de film în aer liber, dar și multe alte surprize pe care spiridușii le-au pregătit cu drag pentru voi.

Înscrierea în cadrul atelierelor va fi disponibilă în curând pe site. Accesul este GRATUIT pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 102 ani.

Nu uitați! Weekendul următor ne vedem exclusiv în Parcul Izvor la LollyBoom să retrăim cea mai frumoasă etapă, copilăria și să ne bucurăm de super activități pentru toate vârstele.