Super spectacole de magie cu îndrăgitul Cristian Guna la LollyBoom 2017 Ediția București

De fiecare dată cu entuziasm din partea celor mici ne reîntâlnim cu îndrăgitul magician Cristian Gună la cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, în Parcul Izvor în perioada 20-22 octombrie.

Dacă nu ai aflat până acum, vin cu o super propunere pentru 3 zile garantate de distracție, relaxare, petrecerea timpului de calitate în compania celor dragi, retrăind cea mai frumoasă etapă copilăria printre spectacole la scenă de teatru, magie, concerte, dans, ridicări cu balon cu aer cald, proiecții de film, ateliere creative atât pentru copii, cât și pentru adulți, diverse și multiple activități în zona parcului.

Până atunci să vă povestesc motivul pentru care magicianul nostru este o încântare pentru micuți.

Cu fiecare spectacol susținut nu aduce doar momente inedite de magie ci și multe zâmbete colorate pline de uimire pe chipul micilor spectatori.

Asigură momente interactive, pline de distracție prin numerele sale de magie, apariții și dispariții, levitație de obiecte și multe surprize pe parcursul prestației.

În premieră copiii vor avea șansa să devină chiar ei magicieni deoarece vor primi puteri magice prin implicarea directă sau indirectă reușind să provoace apariția și dispariția unui iepuraș sau a diverselor obiecte.

Ne vedem la un super spectacol de magie, plin de creativitate,  asezonat cu hohote de râs și uimire din partea participanților.