Super experiențele LollyBoom ediția 2017

Cum probabil bine cunoașteți deja, minunata lume LollyBoom ediția 2017 este despre distracție, relaxare, petrecerea timpului de calitate alături de cei dragi în natură, retrăirea celei mai frumoase etape, copilăria, joc și joacă și zâmbete colorate.

În acest an ne-am bucurat împreună de trei ediții de poveste în Cluj-Napoca, Brașov, București pentru care vă mulțumim vouă că le-ați conturat atât de frumos și v-ați arătat entuziaști.

LollyBoom ediția 2017

Dacă ne reamintim de super energia pozitivă din timpul zilelor de festival nu putem să constantăm decât că v-a plăcut și sperăm că așteptați la fel de mult ca noi să ne revedem cu noi surprize.

Numărul impresionant de înscrieri din cadrul atelierelor creative ne confirmă faptul că spiridușii și-au făcut treaba și vă asigurăm că au încercat să vă ofere momente unice.

Mai exact LollyBoom ediția 2017 a însemnat peste 2000 de ateliere creative atât pentru copii, cât și pentru adulți cu diverse tematici menite să dezvolte cunoștințe, creativitatea, imaginația, să crească încrederea în forțele proprii.

Sub umbrela abilităților practice, workshopuri din diferite domenii, copiii de la 2 la 102 ani au avut șansa să învețe sau să consolideze anumite deprinderi, să-și lărgească orizonturile și cel mai important să trăiască experiențe de neuitat uitând astfel de grija cotidianului.

Pe principiul lumea LollyBoom se adresează tuturor categoriilor de vârstă, atelierele creative desfășurate au fost ca atare, spiridușii încercând să acopere domenii cât mai variate de cunoaștere și bună dispoziție.

LollyBoom 2017 ediția București

Gama largă a alegerilor a reprezentat ateliere de pictură pe ceramică, piatră, pânză, ipsos, figurine 3D, decorat baloane, confecționare de rame foto, jardinerii, cusut flori, mărgelit, tâmplărie art string, arterapie în familie, design vestimentar cu rochițe și poncho-uri unicat, am descoperit tainele bucătăriei, a instrumentelor muzicale, a limbii germane, a grădinăritului, a dinozaurilor și a lumii zoo, crafting, magical adventures unde copiii învățau printr-o tehnică în 7 pași cum să-și dezvolte și să-și crească încrederea în forțele  proprii.

Acestea au fost doar o parte dintre surprizele pe care spiridușii le-au pregătit în cadrul atelierelor pe parcursul a celor trei ediții din acest an.

Participarea a fost GRATUITĂ. Pentru că am dorit să profitați pe cât de mult posibil de super activitățile din cadrul LollyBoom și să evităm statul la cozi, majoritatea înscrierilor s-au realizat online.

Este nevoie să vă mai povestesc cum a fost atmsofera în cadrul atelierelor?! Pe scurt, pentru că este evident, a fost inedită, la fel ca voi. Ne-am jucat, am învățat, ne-am distrat, relaxat, am zâmbit larg și am împărtășit experiențe de povestit peste ani.

În caz de dor ne putem consola doar cu amintirea super experiențelor anterioare și gândul că tot ce a însemnat LollyBoom 2017 va fi amplificat pentru și mai multă voie bună printre decoruri de poveste.

LollyBoom ediția 2017