Super ateliere cu prietenii de la PlaYouth

În perioada 20-22 octombrie, în tărâmul de poveste LollyBoom 2017 ediția București din Parcul Izvor se petrec doar activități minunate! Nu credeți? Veniți să vă convingeți!

De această dată cei mici își vor dezvolta abilitățile de cunoaștere, își vor crește creativitatea și imaginația în cadrul atelierelor creative.

Spiridușii nu mai au răbdare să  descoperiți și să vă jucați împreună. Prietenii de la PlaYouth întrepind numai activități super faine și vin vor fi prezenți la cel mai mare festival al familiei să vă încânte cu experiențe memorabile.

Scopul lor este de a construi o comunitate sănătoasă care încurajează creșterea armonioasă și formarea echilibrată a copiilor și a relației lor cu părinții. Își propun să schimbe modul în care copiii își descoperă pasiunile, interacționează între ei și învață lucruri noi.

Valorile PlaYouth sunt prietenia, respectul, integritatea și solidaritatea.

LA LOLLYBOOM 2017 EDIȚIA BUCUREȘTI PICTĂM ÎMPREUNĂ CU PLAYOUTH.

Și pentru că în această lună nu ne bucurăm doar de minunatul nostrum festival LollyBoom, ci și de celebrul Halloween, cei mici au șansa să-și pregătească singuri o parte din tradiționul costum.

Atelierul de pictură are ca scop dezvoltarea imaginaţiei, gȃndirea și creativitatea copilului, printr-un mod relaxant și distractiv după o săptămȃnă plină de ‘’teme’’.

‘’Ca prin joacă’’ cei mici vor învăţa cum se ţine corect și cum se folosește pensula, cum combini culorile, dar totodată vor dobȃndi abilităţti și tehnici de exprimare artistică, încredere în sine și vor socializa cu alţi copii de vȃrsta lor.

Cu ajutorul liniilor și tușelor de culoare, vom învăţa să dăm frȃu liber gȃndurilor și sentimentelor dar și să creăm o mască cu tema Halloween.

Ca de obicei, ACUM este momentul înscrierilor la secțiunea Înscrieri Ateliere disponibilă pe site.

Am stabilit! În weekendul 20-22 octombrie ne vedem cu mic, cu mare în Parcul Izvor pentru super ateliere creative, spectacole la scenă și diverse activități în zona parcului printre decoruri de poveste.