Super ateliere creative cu prietenii de la Asociația Arcadia Brașov

În minunata lume LollyBoom nu te plictisești niciun moment, nu ai timp!

Te așteptăm la cel mai mare festival al familiei din România, în perioada 8-10 septembrie în Parcul Noua cu nenumărate ateliere creative dedicate cu precădere copiilor, dar și adulților.

Noi vrem și zicem că la LollyBoom este locul ideal ca cei mici să-și dezvolte creativitatea, să învețe anumite deprinderi, să se bucure de o lume de poveste cu personaje desprinse din basm.

Prietenii de la Asociația Arcadia Brașov vin pregătiți să contribuie la dezvoltarea micuțului tău prin diferite ateliere. Ne pare rău că decizia de alegere va fi dificilă, dar sunt foarte multe ateliere faine la care se pot face înscrieri.

Vor învăța tainele croitoriei și vor coase poșetuțe, la atelierul de traforat vor meșteri magneți pentru frigider. Dacă nu știai cum să mai redecorezi ghivecele cu flori, vei avea parte de o surpriză. În cadrul atelierelor cei mici vor învăța, la atelierul de cusut șă facă flori textile numai bune pentru decorațiuni și vor picta pietricele.

Înscrierile la ateliere vor fi disponibile în curând pe site-ul și pentru alte surprize marca LollyBoom urmăriți atent contul de facebook https://www.facebook.com/LollyBoomFest/.