Suntem 3.000 de LollyFriends pentru 3.000 de bunicuți

În oraș se simte din ce în ce mai intens spiritul sărbătorilor de iarnă. Fie că vorbim despre decorațiuni, preparate specifice, băuturi calde sau câte și mai câte obiceiuri cu care ne întâmpina acest sezon.

O părere la unison, că una dintre cele mai frumoase tradiții în această perioadă este să dăruiești. Asociația Magic People continuă și în acest an cu acțiunea umanitara ,,Nepoți de Craciun”, acțiune care a ajuns la a 8-a ediție.

Dacă în 2010 s-au adunat 50 de pachete, în 2016 un număr de 2500, în acest an, alături de volutari dedicați își propun să adune 3000 de pachete cu alimente pe care ulterior să le împartă bunicuților pentru care singurătatea a devenit o normalitate și care au o situație financiară precară.

Și TU poți fi Nepot de Crăciun alături cei de la Asociația Magic People. Oricine dorește să se implice, să transmită un gând bun, să ofere un cadou poate dona în contul RO43BTRL06601205I50549XX deschis la Bancă Transilvania sau online accesând următorul link http://nepotidecraciun.ro/donează/.

În pragul sărbătorilor de iarnă simte spiritul magic și surprinde-i pe bunicuți cu o faptă bună, îmbrățișare și un zâmbet la fel cum în nenumărate rânduri ei au făcut asta pentru ține.