Spridușii LollyBoom își întind aripile

Ne dorim ca și ediția ce urmează să-i  încânte atât pe copii, cât și pe părinți și pe bunici. Să simtă că fac parte dintr-o lume de basm, să vină împreună și să se distreze, să petreacă timp de calitate în compania celor mai haioase personaje de basm și de desene animate.

Spiridușii LollyBoom vă pregătesc o surpriză! Cu toate că știm că organizarea unui festival ca LollyBoom necesită multă muncă și timp pentru pregătirea celor mai mici detalii-trebuie ca totul să fie pe gustul celor mici, ei fiind actorii principali ai acestui eveniment și criticii cei mai aprigi, spiridușii o fac în continuare cu mult drag și spor. Prin urmare, năzdrăvanii Festivalului LollyBoom s-au apucat de treabă.

IMG_3409

Și avem o veste ce vă va bucura: LollyBoom pornește în caravană prin mai multe orașe din țară! Sunt mai mulți copii și părinți din toată țara care au fost fermecați de magia festivalului și de decorurile sale de vis. Cluj-Napoca rămâne orașul gazdă, dar spiridușii au decis că e momentul să își extindă raza de acțiune. Pregătește-te, ateliere LollyBoom și tot farmecul festivalului vin și în orașul tău! Aceasta e o veste bună  pentru toți cei care au dorit să participe la festival, dar nu au putut, distanța de orașul Cluj-Napoca fiind impedimentul numărul unu.

IMG_3975

Spiridușii doresc să facă fericiți cât mai mulți copii, să le dea ocazia să participe la activitățile Festivalului LollyBoom, așa că pregătiți-vă de mare sărbătoare pentru ediția LollyBoom din 2017! Ateliere de creație, proiecții de film în aer liber, concerte, teatru, dans și multe, muuulte altele te așteaptă la cel mai mare festival din România dedicat întregii familii.