Spiridușii LollyBoom la treabă

Spiridușii LollyBoom și-au început activitatea cu ceva timp în urmă, deja (câteva luni, mai exact).  Acum sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, iar în momentul de față se ocupă de amenajarea Parcului Central din Cluj Napoca, locul în care se va desfășura întrega activitate a festivalului și unde sunteți cu toții așteptați cu mare drag.

sko-4422

Între timp a plouat puțin, dar a trecut la fel de repede cum a venit, așa că distracția  continuă. Fie ploaie, fie vânt, spiridușii LollyBoom își fac treaba.  Și sunt atât de prinși în dorința de  face ca și cel mai mic detaliu să fie pus la punct, încât nu au vreme nici să mănânce! Sunt pe fugă, mereu pe fugă. Dar sunt convinși că va ieși o ediție minunată, în care copiii, părinții, bunicii, iubiții și prietenii se vor simți ca într-un basm.

Vă las mai jos câteva poze, sa vă imginați ce înseamnă să fii în culisele festivalului.

sko-4408

Voyageur va fi printre cei ce ne vor bucur papilele gustative!

sko-4555Începe să arate din ce în ce mai mult a festival. A Festivalul LollyBoom! Vă dăm întâlnire în Parcul Central din Cluj Napoca, începând de mâine, 1 iunie, până în 5 iunie. Veniți să trăiți clipe magice alături de personaje de poveste.

sko-4513

 

sko-4575

Bărboșii de la Beard Brothers au fost atât de drăguți, încât au venit azi și ne-au ajutat la instalarea corturilor, iar fetele de la The Sisterhood au tăiat și s-au jucat cu materilele colorate ce îmbracă acum parcul.

sko-4488

sko-4346