Relax Kids vor susține ateliere la LollyBoom 2017 ediția Brașov

Adriana Gog, singurul coach Relax Kids acreditat din România, vine la Brașov să susțină ateliere la LollyBoom 2017, ediția Brașov!

Relax Kids este o metodă unică ce se desfășoară în 7 pași. Prin MIȘCARE, JOCURI DISTRACTIVE, STRETCHING, MASAJ, RESPIRAȚIE ADÂNCĂ, AFIRMAȚII POZITIVE, POVEȘTI DE RELAXARE copiii sunt aduși de la o stare de energie ridicată la o stare de relaxare profundă, de energie joasă, unde sunt liniștiți și relaxați complet.

Da, se spune că perioada copilăriei este cea mai “frumoasă”, mai “fericită” și mai “lipsită de griji” perioadă din viață dar, oricât de ciudat sună, în ziua de azi şi copiii pot fi stresaţi la fel că noi, adulţii. Copiii pot avea griji, temeri și “supărări”, fiind supuși la o mulțime de presiuni și solicitări.

Iar tehnica Relax Kids îi ajută să depășească aceste momente într-un mod distractiv și relaxant în același timp, îi ajută să fie mai calmi și mai încrezători în forțele proprii în fața provocărilor vieții de zi cu zi, îi învață cum să facă față stresului și anxietății.

Întâlnirile Relax Kids sunt destinate copiilor de toate vârstele, iar accesul în cadrul Festivalului LollyBoom este GRATUIT:

  • Relax Kids – Little Stars, pentru copii de la 3 până la 5 ani;
  • Relax Kids – Magical Adventures pentru copii de la 5 până la 9 ani;
  • Relax Kids – Chill Skills pentru copii 7+ (atelierele Chill Skills sunt adecvate până la vârsta de 16 ani).