Previous
Next

Relax Kids este o tehnică care se desfășoară în 7 pași în care copiii învață să se liniștească, să se concentreze și să se relaxeze.

Ora de Relax Kids include încălzire și mișcare, jocuri distractive, jocuri mindfulness de relaxare, exerciții de stretching și de respirație, masaj, jocuri de afirmații pozitive și în final relaxare profundă în care copiii ascultă povești de reprezentare mintală.

Copiii sunt încurajați să se relaxeze în timp ce își dezvoltă creativitatea și imaginația.
Întâlnirile Relax Kids sunt distractive, pline de viață, creative și cel mai important – relaxante. Copiii vor pleca de la aceste întâlniri odihniți, fericiți, relaxați.

Misiunea Relax Kids este de a susține sănătatea mentală și reziliența emoțională a copiilor, oferindu-le instrumente utile în gestionarea stresului și anxietății și care să îi ajute să fie mai calmi, mai empatici și mai încrezători în forțele proprii.

Întâlnirile Relax Kids sunt tematice, fiecare temă având în general o durată de șase săptămâni. Teme precum “Aventuri în Junglă”,”Aventuri la Mare”și multe altele vor duce copiii într-o călătorie magică în fiecare săptămână, în care ei vor învăța să se relaxeze într-un mod distractiv.

Relax Kids le oferă copiilor instrumente pentru a-și gestiona emoțiile și pentru a-i învăța moduri de a face față situațiilor dificile și sentimentelor negative, într-un mod pozitiv și constructiv.

Întâlnirile Relax Kids ajută, de asemenea, la creșterea încrederii și a stimei de sine a copiilor, la dezvoltarea imaginației lor, oferindu-le ocazia să se distreze și să-și facă noi prieteni.

Tehnica Relax Kids vine cu o serie de cărți, CD-uri, si produse de relaxare special create pentru copii pentru a-i ajuta să gestioneze stresul, anxietatea și furia promovând în același timp încrederea, stima de sine, creativitatea și somnul liniștit.

Produsele Relax Kids și sistemul unic de relaxare au fost folosite de psihologi, profesori, părinți, medici, terapeuți de familie, antrenori, consilieri, profesori de yoga, personalul de îngrijire a copilului și de specialiști în management comportamental. Produsele Relax Kids sunt în prezent folosite în școli, spitale, centre de copii, biblioteci și acasă.