Relax Kids România la LollyBoom 2018 ediția Brașov

Universul Relax Kids România revine cu entuziasm la cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom 2018 ediția Brașov.

Dacă anul trecut nu ați reușit să fiți prezenți, în această ediție este necesar. În locul vostru nu aș pierde asemenea ateliere.

Pentru cei care ați fost și veți reveni, răspunsul este ,,DA”… și nouă ne este dor de Adriana și spiridușii LollyBoom sunt nerăbdători să participe la super atelierele ei împreună cu voi.

Adriana Gog este singurul coach acreditat Relax Kids din România și în perioada 15 – 16 septembrie va fi în Parcul Noua ,,să facă magie”cu cei mici.

Relax Kids este o metodă unică ce se desfășoară în 7 pași. Prin MIȘCARE, JOCURI DISTRACTIVE, STRETCHING, MASAJ, RESPIRAȚIE ADÂNCĂ, AFIRMAȚII POZITIVE, POVEȘTI DE RELAXARE copiii sunt aduși de la o stare de energie ridicată la o stare de relaxare profundă, de energie joasă, unde sunt liniștiți și relaxați complet.

În ziua de azi copiii au tot mai puține ocazii să se întâlnească, la propriu, cu sinele lor. Atenția lor este mereu atrasă de tumultul vieții exterioare iar adulții simt nevoia să le umple mereu timpul cu activități, cu ceva de făcut…Dar copiii au nevoie de liniște în aceeași măsură în care au nevoie de acțiune, au nevoie de momente în care să se conecteze cu ei înșiși, să-și interiorizeze trăirile și emoțiile, să se cunoască.

Relax Kids exact asta face! Le oferă momente în care să se împrietenească cu această stare de liniște în care să asculte, să observe, să simtă, să analizeze, să se accepte și să se conecteze cu sinele lor.

Sesiunile Relax Kids sunt accesibile mai multor categorii de vârstă:

  • Relax Kids – Little Stars, pentru copii de la 3 până la 5 ani;
  • Relax Kids – Magical Adventures pentru copii de la 5 până la 9 ani;
  • Relax Kids – Chill Skills pentru copii 7+ (atelierele Chill Skills sunt adecvate până la vârsta de 16 ani).

Detalii despre program și înscrierea în cadrul atelierelor vor fi disponibile în curând aici sau pe Facebook.

LET’S LOLLYBOOM TOGETHER!