Relax Kids România- învățăm prin joacă

Într-o societate în care tehnologia își lasă amprenta din ce în ce mai tare, poate am uitat că ceea ce ajută copiii să crească frumos, ce îi aduce mai aproape este jocul. Așadar și în acest an la LollyBoom ne bucurăm de prezența Adrianei Gog(coach Relax Kids) care se implică într-un mod inedit la dezvoltarea propice a micuțului tău prin diverse jocuri și activități.

Cei de la Relax Kids România au facilitat pentru prima dată în țară, tehnici în 7 pași care s-au dovedit a fi extrem de utile pentru toate categoriile de copii. Poate vă întrebați care sunt beneficiile?! Ei bine, nenumărate și cu o mare însemnătate în parcursul celor mai importante ființe din viața ta. În funcție de vârstă, secțiunile sunt dedicate. De exemplu, Little Stars include categoria de vârstă între 3-5 ani, Magical Adventures 5-9 ani, Chill Skills 7-15 ani. Toate întâlnirile din cadrul acestor sesiuni au în centru jocul ca laitmotiv, pentru că totul pare să funcționeze mai bine prin joacă, nu-i așa?! Cel mic nu va simți element de stres în timpul ședințelor, preocuparea principală a sa, cât și a trainerului va fi relaxarea totală. Tehnica în 7 pași este esențială la aceste întâlniri. Tocmai această tehnică implică mișcare, stretchig, jocuri, masaj, afirmații pozitive și relaxare. Este construită în așa fel încât să pună sănătatea mintală a celui mic în prim plan. Aici ne referim la încrederea în forțele proprii, managementul stresului, relaxarea, dezvoltarea creativității și a imaginației. Treptat vor deprinde tehnici care să facă parte din viața lor de zi cu zi.

În perioada 1-4 iunie ne vedem la LollyBoom, iar prietenii noștri de la Relax Kids România vor fi acolo pregătiți pentru a-i aduce zâmbetul pe buze copilului tău, care va învăța prin jocuri educative și activtăți antrenante.