Programe de stimulare a dezvoltării armonioase la LollyBoom 2017 ediția Brașov

Programul BeBe Rostogol a debutat odată cu împlinirea vârstei de un anișor a Anei, fiica instructoarei Ioana Medrea care urma să dea viață acestui proiect.

La Baby Gym cei mici nu executa elemente complicate de gimnastică care să le stopeze creșterea cum se mai crede. Se urmărește prin elemente bine alese stimularea simțurilor bebelușilor: văz, auz, echilibru, tactil-mecanorecepția, orientarea în spațiul propioceptiv.

Prin stimularea acestor simțuri se creează mai multe rețele neuronale decât la un bebeluș nestimulat și ulterior devine un copil/adolescent/adult mai deștept și adaptabil.

Cum se procedează…În timpul sedinței părintele este cel care face exerciții cu cel mic, cele stabilite de către instructoare.

În perioada 8-10 septembrie, Bebe Rostogol vă dă întâlnire pe tărâmul de poveste LollyBoom din Parcul Noua la cel mai mare festival al familiei din România, unde vă invită la rostogoleală.

Copiii de la 2 luni la 14 ani își vor dezvolta inteligența printr-un program de stimulare senzorială cu ajutorul unor exerciții inspirate din gimanstica artistică.

Doar două zile ne mai despart de cele mai creative ateliere. LET’S GET LOLLYBOOM TOGETHER!