Prietenii de la BrosNor vă întâmpină cu ateliere creative

Suntem în a doua zi de festival și suntem din ce în ce mai mulți și e din ce în ce mai multă distracție, zâmbete colorate și multă voie bună. La LollyBoom 2017 ediția București prietenii de la BrosNor vă întâmpină cu super ateliere atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Cu un portofoliu impresionant de colaborări și parteneri precum BRCC-British Romanian Chamber of Commerce, BWFR- Business Woman Forum of Romania, Fundația Principesa  Margareta a României, Asociația Natională a Antreprenorilor și mulți alții, brand-ul BrosNor a reușit să devină o poveste de succes pe piața designer-ilor care își dedică activitatea elitelor.

Activitatea BrosNor este impărtită în  mai multe segmente, BrosNor Workshops  fiind ramura dedicată atelierelor de artă  abstractă.
BrosNor Workshops organizează ateliere Zen, atât în regim de 1:1 cât si ateliere destinate familiilor care își doresc activități de  relaxare alături de cei dragi. BrosNor Workshops se implică în engagement-ul angajatului, punânad la dispoziția angajatorilor pachete corporate pentru dezvoltarea creativității.

Ca invitat în cadrul Festivalului LollyBoom, BrosNor Workshops va participa cu Zen Upcycling Demo – o demonstrație de upcycling unde participanții au ocazia de a vedea cum iau naștere creațiile realizate din materiale reciclate ( în acest caz hartie ), urmând ca, după ce demonnstrația ajunge la final, Artist Designer-ul Cristina Gazner Cristescu să ofere cateva ateliere în regim de 1:1 persoanelor doritoare.

Demonstrația are o durată de 40 de minute, atelierele 1:1 o durată de 60 minute și sunt oferite gratuit în cadrul festivalului. Destinate doar adulților și minorilor PESTE 7 ANI.

Don’t be happy. BE YOUR HAPPINESS!!!

BrosNor-din suflet, pentru suflet…

Pentru experiențe de neuitat alături de cei dragi în weekendul 20-22 octombrie ne vedem exclusiv în Parcul Izvor să retrăim cea mai frumoasă etapă copilăria și să ne bucurăm de super spectacole la scenă.

Multe alte surprize vă așteaptă la cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom!

Woohoo! LET`S LOLLYBOOM TOGETHER!