Pictează 3D la LollyBoom 2018 ediția Brașov

De puțin timp vă povesteam că spiridușii lucrează de zor cu drag și spor să vă întâmpine cu cât mai multe atracții la cel mai mare festival al familiei, LollyBoom 2018 ediția Brașov din Parcul Noua în perioada 14 – 16 septembrie.

Ei bine, a venit momentul ca spiridușii să vă invite la un nou atelier, unul colorat la fel ca tărâmul de poveste. Dacă n-ați ghicit, vă zicem noi: pictură. Un atelier de artă unde ne vom juca cu nuanțele și vom colora și mai tare lumea de basm.

După o săptâmână de școală, urmează un weekend de relaxare cu prietenii de la Pictează 3D.

Ne bucurăm foarte tare că vom fi prezenți la LollyBoom – ediția Brașov de anul acesta și ne vom strădui să aducem cât mai multe zâmbete copiilor prezenti!

Și nu orice fel de zâmbete, ci unele colorate; pentru că venim cu figurine 3D albe, pe care copiii le vor putea picta dupa placul inimii.

Creativitatea și imaginația nu cunosc limite. Personajele tale preferate din povești și desene vor fi prezente și nerăbdătoare să le dai ce înfățișare îți dorești tu.

Așadar, copii: la cortul Pictează 3D, veți găsi personaje cunoscute ca Albă ca Zăpada, Ana și Elsa, multe prințese: Ariel, Belle, dar și pe Hello Kitty, Fulger, Pinky Pie, trenulețul Thomas, Garfield motanul și multe alte figurine 3D, albe și frumoase, care vă așteaptă să le pictați cu cele mai vii culori!

Părinți, dacă încă vă întrebați ce beneficii au atelierele celor de la Pictează 3D, uitați și răspunsul.

Pe lângă stimularea creativității copiilor, pictura pe figurine 3D îi ajută să perceapă obiectele tridimensional, iar aceste abilități îi vor ajuta să înțeleagă mai ușor principiile geometriei în spațiu.

Activitatea lor este destinată și adulților, pictura fiind o activitate terapeutică, ce aduce deconectare de la stresul cotidian. Iar daca esți si cu cel mic, vorbim, de asemenea, de conectare si de timp de calitate împreună cu copilul.

Dacă v-am convins, ne vedem la LollyBoom 2018 ediția Brașov. Bineînțeles și cu o grămadă de alte surprize.

Detalii despre program și înscrierea în cadrul atelierelor vor fi disponibile în curând pe site sau pe Facebook.

LET’S LOLLYBOOM TOGETHER!