Motive tradiționale din Țara Bârsei și împrejurimi la LollyBoom 2018 ediția Brașov

Woohoo! Deși suntem siguri că știți deja, doar 4 zile ne mai despart de cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom 2018 ediția Brașov.

În primul rând spiridușii au auzit că azi a început școala și vă doresc muuult spor. Ei asta fac, lucrează de zor cu drag și spor să contureze cel mai minunat tărâm de poveste din Parcul Noua în perioada 14 – 16 septembrie.

O nouă surpriză urmează! Mai exact lista de super ateliere continuă cu activități pe măsură. Fără să o mai lungim, îi urăm bun – venit în lumea LollyBoom, Antonelei care vă va ghida și vă va învăța tainele cusutului.

Comunitatea „Motive tradiționale din Țara Bârsei și împrejurimi” susține, sâmbătă, 15 septembrie, între orele 11.00 si 13.00, în cadrul evenimentului LollyBoom 2018 ediția Brașov, un atelier de confecționat broșe cu buburuze, o provocare și o invitație pentru copii, de a descoperi cusăturile pe etamină.

Peste tot în lume, oamenii se întorc spre valorile tradiţionale care pot să fie adaptate la necesitățile actuale. Astfel, putem să folosim cusăturile – un meșteșug care reînvie – pentru a decora obiecte de uz zilnic sau a realiza accesorii și astfel, avându-le în preajmă, învățăm să le cunoaștem și să le îndrăgim.

Atelierul se adresează doritorilor cu vârsta de peste 10 ani,  în limita locurilor disponibile.

Kitul de lucru pe care îl veți primi de la noi include toate materialele și accesoriile necesare realizării broșei, inclusiv modelul de cusut, în format tipărit.

Delicată și jucăușă, buburuza este recunoscută ca un simbol aducător de noroc. Farmecul buburuzei este dat de coloritul său viu.

Nu uitați! Programul pentru weekend-ul viitor este stabilit cu super ateliere, spectacole la scenă și activități în zona parcului.

Vă așteptăm cu bucurie să descoperim lucruri noi împreună și să învățăm de această dată din gingășia buburuzelor.

Detalii despre înscrierea în cadrul atelierelor vor fi disponibile în curând aici sau pe pagina de Facebook. Ștați pe aproape!

LET’S LOLLYBOOM TOGETHER!