Momente păstrate pentru eternitate cu ajutorul celor de la 3D Mini Me

Uneori am vrea să oprim timpul pentru ca unele clipe să dureze o eternitate. Ne gândim la acele momente importante din viața noastră pe care am vrea să le trăim la nesfârșit, dar știm că acest aspect este imposibil și rămânem doar cu amintirile. Mai bine zis, a fost imposibil până acum. Pentru că cei de la 3D Mini Me s-au gândit la noi și au găsit varianta optimă, de aceea ne oferă șansa să dăm viață momentelor de neuitat și să le păstrăm în prezentul nostru pentru totdeauna.

Cum este posibil asa ceva? Ei bine, 3D Mini me a ajuns de puțin timp în Cluj-Napoca în centrul comercial Iulius Mall la etajul 1 și îți promite să dea viață amintirilor care conteaza în viața ta prin crearea unor figurine care transpun în realitate și în miniatură copia fidelă a persoanelor dragi ție, prin tehnologia de imprimare 3D. Deci dacă vrei să simți cu adevărat că retrăiești momente precum căsătoria, sarcina primului copil, ziua de naștere a unei persoane importante, întâmplări dintr-o vacanță, câte și mai câte sau pur și simplu vrei să ai un #miniyou pe care să-l păstrezi sau să-l oferi cadou, știi ce ai de facut.

Și la LollyBoom vrem să avem momente pe care să le păstrăm pentru totdeauna. Așa că cei de la 3D Mini Me vor poposi câteva zile pe la noi. Așa că hai la LollyBoom în perioada 1-4 iunie în Parcul Central din Cluj-Napoca să imortalizezi cele mai frumoase momente creându-ți propria figurină. Poate cea mai tare întâmplare a ta va fi chiar aici pentru că îți pregătim atât de multe surprize și momente de distracție!