Micile talente de la Art Respect vin să ne încânte la LollyBoom 2017 ediția Brașov

Micile talente de la  Asociația Art Respect ne vor hipnotiza cu minunatele voci la LollyBoom 2017 ediția Brașov.

În scurtul timp care ne-a rămas până trăim experiențe de neuitat în tărâmul de poveste, să vă povestim de ce prietenii de la Art Respect sunt atât de minunați.

Își propun să reformeze mentalitatea soliștilor referitoare la cariera muzicală, producție, producători muzicali, promovare; valoare, profesionalism în muzică; modele de artiști; vedete și media; actul artistic și scena; competiția cu sine, oferind alternative la educația școlară sprijinind descoperirea și motivarea talentului copiilor, ajutând la dezvoltarea și îmbunănătățirea personală în rândul copiilor și tinerilor sub forma unei educații culturale sănătoase.

Vin în sprijinul acestora cu diverse proiecte și evenimente culturale, dar și prin organizarea de cursuri de formare a artiștilor, respectiv canto, educatie muzicala, arta actorului pentru copii, media, coregrafie , dezvoltare personală și comunicare prin Clubul Art Respect.

Iar în perioada 8-10 septembrie vor fi prezenți la cel mai mare festival al familiei din România LollyBoom, LollyBoom, din Parcul Noua să ne distrăm printre note muzicale.