Magicianul Cristian Gună revine pe scena LollyBoom

Hocus – Pocus! Sau care era formula magică? Nu știm sigur! Dar ne spune Magicianul Cristian Gună de la Fantasmagia, chiar în acest weekend la cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom 2018 ediția Brașov.

Magicianul va urca din nou pe scena LollyBoom Brașovcu muuult entuziasm pentru a transforma tărâmul de poveste într-unul și mai magic.

Spiridușii au povestit cu el și le-a transmis că este nerăbdător să vă revadă sau să vă cunoască și să faceți magie împreună.

Pasiunea pentru magie îl impulsionează de peste 10 ani să fie din ce în ce mai bun în ceea ce face! Dedicat la început publicului matur, a susținut spectacole de magie în parcuri, în localuri, pe stradă aducând uimirea pe fața curioșilor.

Ulterior, și-a canalizat atenția și spectacolelor de magie pentru copii. Acum aduce zâmbete colorate celor mai tineri spectatori care îl privesc captivați de fiecare dată.

În perioada 14 – 16 septembrie vine să coloreze Parcul Noua cu numeroase numere inedite de magie pe care le-a pregătit pentru festivalieri.

În premieră, micii spectatori vor deveni magicieni prin puterile primite de la îndrăgitul magician. Pe toată durata spectacolului vor fi implicați direct sau indirect reușind și ei să provoace apariția unui iepuraș sau a diverselor obiecte.

Apariții, dispariții, levitație de obiecte, un întreg spectacol de magie pe scena LollyBoom. Am auzit că poate să facă să apară inclusive iepurași și să coloreze cărți fără creioane de colorat.

Cu siguranță vei fi captivat de spectacolul său, indiferent de vârstă. Cine își dorește să devină magician și să aibă un weekend de poveste este așteptat în acest weekend la LollyBoom, în lumea magică de basm.

Spiridușii pun la punct ultimele detalii și pregătesc muuulte, muulte surprize în zona Parcului. Doar o zi ne mai desparte de super activități, spectacole la scenă și ateliere creative.

Prin urmare programul îl veți găsi aici sau pe pagina de Facebook