Lumea de poveste LollyBoom ediția 2017 în cifre

V-am mai spus de atâtea ori, însă nu ne săturăm să vă mulțumim pentru trei ediții LollyBoom minunate pe care le-ați scris atât de frumos în acest an în lumea de poveste printre 300 m3 de decoruri.

3 orașe(Cluj-Napoca, Brașov, București), 148.000 de participanți care s-au bucurat și au trăit în spiritul LollyBoom, unde grijile dispar cât ai clipi și distracția nu cunoaște limite.

LollyBoom ediția 2017

Nu mai puțin de 110 de spiriduși au amenajat 91 de zone pe o suprafață de 185.500 m2 pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi și a retrăi cea mai frumoasă etapă, copilăria, printre ateliere creative atât pentru copii, cât și pentru adulți, spectacole la scenă și o multitudine de activități în zona festivalului.

Am descoperit, am învățat, ne-am jucat, am cântat, am cântat, am râs, ne-am relaxat, am zâmbit și am trăit momente unice prin 97 de spectacole la scenă și 941 de ateliere cu 7278 înscrieri unice.

LollyBoom ediția 2017

Cei mai tineri dintre participanți și-au dezvoltat creativitatea și încrederea în forțele proprii multiple ateliere de pictură în diferite forme,  pe pânză, ipsos, figurine 3D, baloane, ceramică, dans, muzică, abilități practice, crafting, mărgelit, treasure hunt, au descoperit tainele bucătăriei, al design-ului vestimentar, lumea animalelor și au experimentat din diverse domenii de activitate cu ajutorul celor de la Crucea Roșie, Poliția Română, Armata Română, Pompieri. 307 unități au fost angrenate, mai exact.

LollyBoom ediția 2017

Nu ne vine să credem, dar am petrecut împreună 14.400 de minute și suntem foarte entuziaști din acest punct de vedere. Dar cărui fapt se datorează acest aspect? Îți spun eu.

Distracția este în prim plan. În plus spiridușii au diseminat 208,373 reachuri pe online și 145 de articole prin care să vă dea de veste despre cel mai mare festival al familiei din România.

LollyBoom ediția 2017

Afirmăm din nou cu încredere că LollyBoom ediția 2017 a fost încredibilă datorită vouă. Pe această cale le mulțumim bineînețeles și partenerilor.

Să nu credeți că spiridușii, zicala aceea, s-au culcat pe o ureche. Vă pregătesc super surprize marca LollyBoom, unde distracția va fi amplificată de mii de ori.

LollyBoom ediția 2017