Lollyfriends

LollyFriends

Fie că vreți să faceți parte din povestea noastră ca partener colaborator sau ca voluntar, noi vă așteptăm să intrați în povestea LollyBoom alături de noi unde veți putea participa la o sărbătoare veritabilă a familiei și împreună le vom umple copiilor de toate vârstele sufletele de bucurie cu cele mai frumoase activități și jocuri, iar noi, adulții, ne vom putea retrăi copilăria alături de piticii noștri.


cropped-logo_fatasmagia_patrat


Animatori pentru serbări și petreceri: Clovni, prinți, prințese, personaje de poveste, mascote (minnie, mickey, minion, spider-man etc.), magician, mim, animatori pe picioroange, pictură pe față, baloane modelate, ateliere de creație, teatru de păpuși.


Într-o piaţă predominată de monotonia în alb şi negru, s-a născut o idee, un concept, un suflu nou plin de culoare, entuziasm şi inovare. Asemeni marelui artist, care a revoluţionat arta secolului 20, Pikaso Events se afirmă din ce în ce mai mult pe piaţa evenimentelor cu expoziţii cât mai variate, pline de viaţă şi culoare.


logo


Proiect finanţat nerambursabil din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”

Centrul Cultural si de Tineret Stefan Iordache Sector 5

Parteneri:

Pikasea

Parteneri media


MAGIC FM
Sapte Seri
Observator Cultural

Parteneri