Lollyboom 2017, ediția Cluj-Napoca

În perioada 1-4 iunie 2017 a avut loc cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca.

Evenimentul a reunit peste 50000 de participanți, fiind dedicat tuturor categoriilor de vârstă. A reușit să ofere comunității clujene momente de divertisment, relaxare și petrecerea timpului liber alături de cei dragi prin diferite activități și ateliere creative. De asemenea festivalul LollyBoom și-a propus să readucă în viața participanților cea mai frumoasă etapă, copilăria.


Mii de mulțumiri se îndreaptă din nou către Primăria Cluj-Napoca pentru sprijinul acordat în realizarea celui mai mare festival al familiei din România, LollyBoom ediția 2017 Cluj-Napoca și partenerilor. Experiența de neuitat din această ediție a însemnat ateliere creative și super activități pentru toate categoriile de vârstă. Cei mici s-au bucurat, au învățat prin tehnici educative, au experimentat și au deșlușit tainele bucătăriei unde au învățat să gătească cele mai delicioase dulcegării sau să gătească cea mai gustoasă pizza.

Micile talente au cântat la diverse instrumente, au cusut rochițe, au pictat figurine de ipsos, ceramică, pânză, bumbac, au creat diverse obiecte cum ar fi rame foto, avioane colorate pe cârlig de rufe și au jucat scrabble, monopoly, ubongo, coloniștii din catan, șah.

Nu i-am uitat nici pe cei mai mari care și-au reamintit de momenetele copilăriei cu jocuri de șotron, elastic, avioane de hârtie, jenga cu bile, cursă cu pistoale și pahare cu apă. În zona parcului ne-am super distrat și la bubble football, tir cu arcul, treasure hunt, cursă cu obstacole, trenulețul bucuriei.

Spectacolele la scenă au fost marea încântare indiferent de vârstă. S-au bucurat de mulți participanți inegalabilele spectacole de magie ale prietenului de la Fantasmagia Cristian Guna, concertele, spectacolele de dans, teatru de păpuși, iar energizarea pentru a continua distracția a fost posibilă datorită prietenilor de la Away Club prin aerobic, step, zumba, kangoo jumps, tae bo.

Prezența celor mai iubite personaje de la Disney a fost o încântare pentru cei mici și cei mari deopotrivă. Am vizionat și super proiecții de film, regizate chiar de către un clujean talentat de al nostru, Don Alexandru. Au fost multe câte toate, probabil am omis câteva aspecte super din această cauză. De asemena, dorim să le mulțumim și partenerilor media cu ajutorul cărora am reușit să aducem la cunoștintă comunității clujene specificul festivalului.

Astfel aprecierele merg către Relax Kids, Alatutu, Miracolul Nașterii, Art’s Cool, Kids Party Planner, Away Club, Teatrul de păpuși Satu-Mare, Ansamblul Seniorilor Cluj, Magiacinul Cristian Gună, Tribal Dance, Asociația Something-New, 3D Mini Me, Almdudler