LollyBoom, ediția Brașov 2017


În perioada 8-10 septembrie, Parcul Noua s-a transformat în tărâmul LollyBoom, cel mai mare festival al familiei din România.

Comunitatea brașoveană a întâmpinat conceptul cu brațele deschise și a transformat cele trei zile de festival în experiențe inedite.

Printre sute de ateliere creative, spectacole la scenă, activități în zona parcului, proiecții de film în aer liber, ridicări cu balon cu aer cald, participanții au retrăit cea mai frumoasă etapă, copilăria și au petrecut timp de calitate alături de cei dragi.

Distracția, relaxarea, buna dispoziție erau tot mai mari de la o zi la alta. Super energia LollyBoom s-a simțit în curiozitatea și îndemânarea din cadrul atelierelor unde atât cei mici, cât și adulții au descoperit tainele design-ului vestimentar, s-au jucat cu culorile în diferite forme, au pictat, au realizat diferite obiecte, au învățat să aibă încredere în forțele proprii și să-și dezvolte creativitatea. Spectacolele la scenă s-au bucurat de un număr mare de partcipanți care priveau impresionați, cântau și dansau împreună cu artiștii. Pe ritmuri muzicale, printre decoruri de poveste ne-am bucurat de super activități și de surprizele pe care spiridușii le-au pregătit.

Urmăriți-ne în continuare (și) pe pagina de Facebook pentru alte super surprize marca LollyBoom!

Brașov ne-ai surprins în cel mai plăcut mod, ai fost senzațional, de poveste! 

Pentru trei zile memorabile îți mulțumim și deja așteptăm să ne revedem într-o atmosferă LollyBoom unde tot ce am conturat împreună în această ediție să se amplifice de mii de ori..


LollyBoom este un eveniment organizat de către Fantasmagia, împreună cu Pikaso Events având sprijinul Primăriei Brașov.