LollyBoom aduce magia la Târgul de Crăciun

Lumea magică LollyBoom din Parcul Central vine în acest an la Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii.

Între 1 și 26 decembrie 2016, Piața Unirii din Cluj-Napoca va fi învadată de atelierele magice ale celui mai mare festival pentru întreaga familie din România, LollyBoom.

În căsuța Atelierul Spiridușilor veți putea să luați parte, gratuit, la

V-am pregatit cel mai dulce atelier, unde împreună o sa preparăm tot felul de dulcegării pentru Moș Crăciun. Fie că vom coace turtă dulce, biscuiți sau brioșe cu siguranță mirosul din cuptorul magic vor îndruma renii moșului către atelierul spiridușilor.

Copilașii vor fi împărți pe grupe de vârstă (5-8 ani și 9-16 ani). Magicianul Cristian Gună îi va invăța 3 numere de magie adaptate pentru vârsta lor. Vor primi o broșură cu numerele de magie învățate la atelier pentru ca parinții să îi ajute pe copii să se perfecționeze în executarea corectă a numerelor de magie.

Ora de Relax Kids include încălzire și mișcare, jocuri distractive, jocuri mindfulness de relaxare, exerciții de stretching și de respirație, masaj, jocuri de afirmații pozitive și în final relaxare profundă în care copiii ascultă povești de reprezentare mintală.

Ne vedem la clopot!