București, ai fost delicios!

În perioada 20 - 22 octombrie 2017, parcul Izvor din București a fost cuprins de magia celui mai mare festival al familiei din România, LollyBoom.

LollyBoom 2017, ediția București

LollyBoom 2017 ediția București a însemnat 25 de zone amenajate, peste 2000 de ateliere atât pentru copii, cât și pentru adulți cu 3987 înscrieri unice.

25
Zone amenajate
2.000
Ateliere creative
3.987
Înscrieri unice
60.000
Participanți

60000 de vizitatori s-au bucurat de spectacole la scenă de magie, teatru, dans, dans sportiv, multiple interpretări din diferite zone muzicale și concerte, proiecții de film în aer liber, oameni pe picioroange, statui vivante, personaje din povești, trambulină și multe alte surprize.

Majoritatea înscrierilor s-au realizat online pentru a se evita statul la coadă, astfel că locurile în cadrul atelierelor creative și pentru ridicări cu balon cu aer cald în zbor captiv s-au epuizat până în prima zi de festival.

Printre decoruri desprinse din poveste, spiridușii lucrează necontenit cu drag și spor ca tu să te bucuri de super activități, sute de ateliere creative, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, spectacole la scenă de teatru, magie, dans, concerte și o multitudine de surprize

LollyBoom Bucuresti 2017

Spectacolele la scenă ale interpreților Los Platanos, Marius Matache, Circa 7, magicianul Cristian Guna, spectacolele de teatru, dans, muzică s-au bucurat de un număr mare de participanți. Unul dintre actorii principali ai filmului ,,Usturoi”, Sebastian Topan,  a fost prezent pentru a răspunde curiozităților publicului.

LollyBoom este pentru tine! Să-ți reamintească importanța de a te bucura de lucruri simple, de a zâmbi fără un motiv întemeiat la fel cum o fac copiii, de a trăi experiențe inedite în locul unde distracția este în prim plan.

LollyBoom 2017 București

LollyBoom este dedicat tuturor categoriilor de vârstă. Publicul bucureștean s-a arătat încântat și s-a bucurat de trei zile de distracție, relaxare și activități. Accesul în cadrul festivalului a fost gratuit.