Învățăm limba engleză cu Helen Doron

LollyBoom 2018 ediția Brașov este o lume în care distracția nu cunoaște limite. Facem de toate. Ne bucurăm de spectacole artististice la scenă, activități în zona parcului și descoperim o grămadă de lucruri utile pentru dezvoltarea noastră prin joc și joacă.

Și pentru că Centrul Educațional Helen Doron English din Brașov e de aceeași părere și anume că dezvoltarea e super importantă, se alătură spiridușilor LollyBoom în cadrul unor ateliere creative unde vei vedea pe propria piele că să înveți limba engleză nu a fost niciodată mai ușor.

Centrul Educaţional Helen Doron English Braşov oferă în premieră în cursuri de limbă engleză bazate pe o metodă unică, ce produce rezultate deosebite la nivelul utilizării limbii engleze, în concordanţă cu vârsta cursanţilor.

Metodologia unică şi materialele didactice concepute special pentru fiecare program în parte contribuie la caracterul inovativ şi orientat spre rezultate al acestor programe.

Helen Doron Educational Group este o înstituţie care furnizează programe de educaţie timpurie pentru copii şi adolescenţi în peste 30 de tări din lume. De-a lungul activităţii de peste 25 de ani, aceste programe şi-au dovedit eficacitatea, contribuind la valorificarea potenţialului a peste un milion de copii şi tineri din întreaga lume.

Metoda Helen Doron English

Fondată în urmă cu peste 25 de ani de către lingvista britanică Helen Doron, metoda HDE se bazează pe învăţarea limbii engleze de către copii şi tineri prin mecanisme similare celor de achiziţie a limbii materne. Iată principalele elemente care definesc acest sistem:

Imersia

Ascultarea repetată acasă a materialelor audio din setul de studiu asigură internalizarea sunetelor şi ritmului limbii engleze. Sensul cuvintelor este descoperit în cursul lecţiilor desfăşurate în grupa de studiu, prin activităţi variate şi atractive ca exerciţii, jocuri, mişcare, dans, cântec, etc.

Mediu sigur şi plăcut

Ascultarea repetată şi descoperirea sensurilor prin activităţi şi jocuri amuzante determină copii să gândească direct în limba engleză, eliminând traducerea din şi în limba maternă. În acest mod învăţarea se petrece natural şi spontan, fără ca ei să facă eforturi în acest sens. Acest mediu facilitează un proces de învăţare eficient şi un progres vizibil.

Motivaţia

Copiii adoră să înveţe cu metoda Helen Doron English deoarece simt că au succes încă de la început.  Profesorii folosesc fiecare ocazie pentru a lăuda şi încuraja copiii de fiecare dată când au o reuşită. Copiii  progresează rapid şi asta îi motivează în studiu. În acelaşi timp, profesorii sunt motivaţi la rândul lor de copiii care îi stimulează să ofere mai mult. Ascultarea repetată a materialelor audio cu sprijinul părinţilor are un rol determinant în menţinerea motivaţiei pe parcursul studiului.

Înscrierile în cadrul atelierelor sunt disponibile aici.

Deci cu cine ne vedem în acest weekend în Parcul Noua?

LET’S LOLLYBOOM TOGETHER!