Înscrieri

Înscrieri la ateliere:

Pentru că nu ne place să ne pierdem timpul stând la cozi, toate atelierele se fac pe bază de înscriere prealabilă (online sau înainte de a intra în atelier, în limita locurilor disponibile, la corturile info).


Primul pas este să alegeți vârsta copilașului și data în care vreți să-l înscrieți. Noi vă vom afișa atelierele disponibile. La un click distanță se află detaliile atelierului și formularul de înscriere. Datele dumneavoastră de contact sunt obligatorii, pentru a vă putea identifica la atelier și totodată pentru a vă putea anunța în cazul extrem în care se schimbă ceva (vă rugăm să ne furnizați o adresă de email la care aveți acces, deoarece va trebui să validați înscrierea - aceasta se va face prin activarea cu un cod pe care îl veți primi pe e-mail).


Ne dorim cât mai mulți copii la atelierele noastre. Motiv pentru care am limitat numărul de ateliere la care se poate înscrie un copil în fiecare zi la 2 (două).


Proiect finanţat din bugetul municipiului Brașov

Proiect finanţat nerambursabil din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”