Ghidul festivalierului LollyBoom 2017 ediția București

Cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom 2017 ediția București deține mașina timpului și ne duce spre cea mai frumoasă etapă, copilăria.

Deocamdată închideți ochii să simțiți senzația pozitivă despre care urmează să vă povestesc! Sătul de grijile cotidiene și lipsa timpului de a petrece momente inedite alături de cei dragi ne întoarcem în lumea magică care ne aducea mereu zâmbete colorate și ne învăța să ne bucurăm de lucrurile simple cu cel mai mare entuziasm.

Rațele și vânătorii, leapșa, flori fete și băieți, țară, țară, vrem ostași și multe altele ne țineau ocupați toată ziua și cu dorința cât mai mare ca după o zi în spatele blocului să gustăm preparatele delicioase ale mamei sau să simțim răsfățul bunicilor.

În weekendul 20-22 octombrie în Parcul Izvor se anunță vreme de distracție fără limite, raze relaxare totală și creionarea unor amintiri de neuitat.

Sub umbrela lumii de poveste cu decoruri de basm, ateliere creative atât pentru adulți, cât și pentru copii, spectacole la scenă de magie, teatru, dans, concerte, ridicări cu balon cu aer, proiecții de film, escaladă, trenulețul veseliei, trambulină și multe alte surprize, spiridușii sunt nerăbdători să vă cunoască, să vă încânte și să vă jucați împreună.

În continuare îți voi facilita traseul și voi fi ghidul tău spre minunata lume LollyBoom.

Când?

După cum îți spuneam doza necesară de zâmbete colorate și distracție se servește în perioada 20-22 octombrie, în intervalul orar 10:00-21:00

Unde?

În Parcul Izvor, unde sintagma decor de poveste nu-i doar scoasă din cărți ci și pusă în scenă.

Cum ajung acolo?

Super simplu. Îți recomandăm să utilizezi cu încredere aplicațiile de transport sau să accesezi site-ul RATB și va fi mai mult decât ușor să ajungi la destinație în Parcul Izvor.

Am nevoie de bilet?

Nu. Accesul este GRATUIT. Bilet? Ce înseamnă bilet când vorbim despre LollyBoom 2017 ediția București?! Însă este obligatoriu să aduci energia necesară pentru mega distracție.

Cum mă pot implica?

Prin participare și promovare, ambele merită la fel de mult atenția venită din partea voastră. Poți, însă, vorbi cu organizatorii dacă ai înclinații spre acest tip de activități și munca alături de copii îți face plăcere, căci poți deveni următorul membru al echipei LollyBoom sau, de ce nu, păstrați legătura și ajuți la realizarea ediției de anul viitor.

Pot veni cu snack-uri și jocuri de acasă?

Atâtea activități și bunătăți să te lingi pe degete nu altceva îți vor pregăti spiridușii încât nu va fi necesar. Dar dacă vrei, râmâne alegerea ta. Ai un joc preferat? Adu-l cu tine să te joci cu spiridușii și alți prieteni LollyBoom. Pături, hamace sunt binevenite.

Ce o să pot face în fiecare zi?

Dar ce nu o să poți face?! Peste 2000 de ateliere creative, spectacole la scenă și o multitudine de activități în zona Parcului vor întâmpina copilul din tine pregătit de distracție fără limite și petrecerea timpului de calitate alături de cei dragi.

Pentru că spiridușii fac tot posibilul să-ți ofere un weekend de povestea participarea în cadrul atelierelor creative se va realiza pe bază de înscriere online, disponibilă în curând pe site, tocmai pentru a evita statul la cozi și pentru a avea șansa de a ,,gusta” cât mai mult din super activitățile LollyBoom.

Orice alte detalii găsesți tot aici , pe pagina de facebook sau pagina event-ului .

Deci și prin urmare, în 20-22 octombrie ne întâlnim exclusiv în Parcul Izvor la LollyBoom 2017 ediția București.

Woahoo! LET’S LOLLYBOOM TOGETHER!