Gătim cu Thermomix la LollyBoom 2018 ediția Brașov

O nouă zi de pregătiri pentru LollyBoom 2018 ediția Brașov, un nou val de ateliere creative și educative. În minunata lume LollyBoom este bine-venit orice copil cu vârsta de până la 103 ani sau chiar mai mulți. Aici distracția este în prim plan, grijile sunt lăsate în altă parte și activitățile sunt continuie.

Dar asta am mai demonstrat deja împreună cu voi. Acum vreau să povestim despre altceva, dar sub aceeași umbrelă de joc și joacă. Trebuie să recunoaștem că un aspect important pentru fiecare și o plăcere este mâncarea, mai ales când o gătim noi și o savurăm alături de cei dragi. Ne face mai fericiți și în cazul nostru, ne energizează să continuăm aventura acestei ediții.

Ei bine, este exact ceea ce vom face împreună cu cei de la Thermomix. Cei mici vor descoperi tainele gătitului, vor învăța despre alimente și vor descoperi lucruri care până acum le-au fost relativ interzise. Adică să fim sinceri. Ce copil gătește?!

Ne dorim ca legătura dintre voi să fie și mai strânsă, așadar un atelier de gătit e exact ce trebuie, nu?

Veți învăța să faceți delicii și dulcegării sănătoase și veți realiza că arta de găti nu a fost niciodată mai distractivă.

Cu ajutorul Thermomix ,,veți pune pe masă” familiei și spiridușilor LollyBoom, înghețată cu cremă de ciocolotă și alune, înghețată cu fructe de pădure și atenție copii, veți face smoothie-uri pentru mic dejun numai potrivite să energizeze părinții în diminețile somnoroase de școală. Cei mari vor învăța să facă delicii la minut. Tot în cadrul atelierelor veți gusta dulciuri yummy raw-vegan gătite chiar de către voi.

Poate vă întrebați cine este Thermomix… Nu știți?

Thermomix®, produs de Vorwerk, este un aparat de bucătărie unic, multifuncţional, extrem de versatil şi care vă va simplifica la maximum munca în bucătărie, dându-vă posibilitatea să vă puneţi în valoare tot potenţialul culinar, făcând în acelaşi timp economie de timp şi de efort.

Thermomix® reuneşte funcțiile a 12 aparate de bucătărie: el cântăreşte, mixează, toacă, mărunţeşte, macină, pulverizează, frământă, pasează, bate spume /creme, amestecă, prepară băuturi, şi asta nu e tot: el găteşte, fierbe în aburi, sterilizează şi, în plus, se curăţă aproape singur.
Noul Thermomix aduce bucătăria în era digitală printr-un atrăgător ecran tactil color. Cu ajutorul utilizării Thermomix, simplitatea a fost reinventată.

Prin urmare ne vedem în perioada 14 – 16 septembrie în Parcul Noua, la cel mai mare festival al familiei din România, să ne delectăm cu super preparatele pe care le gătiți.

Detalii despre program și înscrierea în cadrul atelierelor vor fi disponibile în curând aici sau pe Facebook.

LET’S LOLLYBOOM TOGETHER!