Fred Dwe – spiridușul fotograf de la #LollyBoom 2016

Salut!

Numele meu este Fred Dwe, am 22 de ani și locuiesc în Cluj-Napoca. Pasiunea pentru fotografie am descoperit-o acum aproape 3 ani când eram în pragul de a susține admiterea la Academia de Muzică. Mi-am dat seama că nu era ceea ce îmi doream cu adevărat să fac pentru tot restul vieții așa că am decis să mă înscriu la Facultatea de Cinematografie, Fotografie și Media din cadrul UBB Cluj. Am avut ocazia prin facultate de a participa la diferite conferințe/workshopuri cu fotografi consacrați din România, axate pe fotografia de eveniment/festival care au ajutat enorm la dezvoltarea mea în domeniu. Aproximativ un an m-am axat pe a învăța fotografia teoretic sau “pe hârtie”, cum o numesc unii, iar după ce m-am simțit sigur pe mine am fost la primul meu eveniment. Spre surprinderea mea a fost un eșec total, așa că următorii doi ani i-am petrecut pe teren si in fața calculatorului pe YouTube urmărind tot felul de tutoriale. În facultate am învățat ce înseamnă munca în echipă și am reușit să creez o echipă cu care activez la diferite evenimente.

IMG_4036

LollyBoom a fost primul festival la care am activat eu împreună cu echipa ca și fotografi oficiali, iar după experiența de 5 zile în Parcul Central am rămas cu un gust plăcut atât eu cât și colegii mei. A fost o adevărată provocare datorită activiților din cadrul festivalului care se desfășurau simultan, dar împreună am reușit să acoperim fiecare activitate în parte și să ne realizăm visul de a participa la un festival important din Cluj.

În viitor ne dorim să participăm la cât mai multe evenimente și festivaluri din toată țara și să mulțumim oamenii cu amintiri înrămate de poveste.