Filmul ,,Usturoi” rulează la festivalul LollyBoom

Hai să vezi filmul Usturoi la LollyBoom 2017, ediția Brașov!

V-am zis că la LollyBoom avem și proiecție de film. Și nu orice fel de film, ci unul pe care ați regreta să nu-l vizionați. Ar fi mare păcat.

,,Usturoi” rulează duminică, 10 septembrie, în Parcul Noua din Brașov în cadrul celui mai mare festival al familiei din România. În caz că nu stiați, vă spunem noi. Este primul film indepedent produs în Transilvania după 1989.

Dacă nu ați avut marea ocazie să-l vizionați la TIFF, Comedy Cluj, KINOdiseea București, New York Independent Film Festival, Boston Kids International Film Festival, Nomad Norvegia sau Chemnitz Germania acum este momentul.

Filmul este un produs marca Radu Băzăvan în regia lui Lucian Alexandrescu și reprezintă o realitate a vremii din viața transilvăneană.

,,Usturoi” prezintă călătoria a doi copii (unul de etnie romă) în parcursul lor dintr-un sat din Sălaj spre Cluj-Napoca, unde visează să ajungă pentru a-și indeplini visul de a deveni actori și totodată, pentru a-și ajuta familiile.

După cum vă povesteam, o realitate combinată cu comedie și multe peripeții. Vor reuși cei doi ce si-au propus? Urmează să vedem la LollyBoom 2017 ediția Brașov.

Spiridușii vă așteaptă cu toate cele necesare pentru a vă relaxa la un film de calitate. Cine sție?! Poate după vizionare mai schimbați ceva păreri.

Vizionarea filmului este gratuită!