Festivalul LollyBoom-sfârșit de ediție

Între 1 și 5 iunie s-a desfășurat în Parcul Central din Cluj-Napoca cel  mai mare festival din România dedicat întregii familiei. În aceste cinci zile părinții au avut posibilitatea să îi înscrie pe copii la diverse ateliere sau activități creative, cum ar fi: desen, modelare cu lut, ceramică, muzică, dans, ateliere de relaxare de la Relax Kids România, teatru de păpuși sau povești cu umbre și multe altele.

Artistul bucureștean, Kero a avut un atelier numit “Color your life” unde le-a dat ocazia copiilor să participe la cursuri de Street Art și Graffiti Wall. Cât de frumos este să fii inițiat într-un nou tip de artă! Și echipa de la Art Vobis a venit cu ateliere creative pentru cei mici la LollyMagicHouse, loc în care erau încurajați să-și lase frâu liber imaginației.

Și cei de la Exploratoriu-Muzeul Copiilor au fost prezenți la LollyBoom și au avut și o tombolă pentru cei mici pentru a-i încuraja să iasă la mișcare, atelierele lor fiind axate în mare parte pe joc și joacă. QSmile știe cum să îi facă pe micuți să zâmbească și să le câștige încrederea. Ne-a demonstrat asta în timpul festivalului, acolo unde le-a arătat copiilor cum trebuie să te speli corect pe dințișori, pentru ca pe viitor să ai un zâmbet de invidiat.

IMG_9471Copiii,  părinții și bunicii au putut urmări la scenă spectacole de magie.  Magicianul Cristian Gună afost prezent în fiecare zi din cadrul evnimentului, iar cei mici l-au îndrăgit și au fost surpinși de trucurile pe care Cristian le făcea de față cu ei. Tot ei s-au îndrăgostit de iepurașii magicianului, doi pufoși albi.

IMG_3328   IMG_3876La aceeași scenă au fost prezenți și magicienii Eduard și Bianca, doi oameni frumoși care au interacționat foarte mult cu publicul. Spectatorii au fost deschisi să vadă un show de magie, iar magicienii au fost măguliți să vadă reacțiile pozitive ale publicului. Au promis că se vor mai întoarce la Festivalul LollyBoom.

Scena LollyBoom a găzduit pentru o perioadă o mulțime de personaje de desene animate (cunoscute până și de bunici), mimi, prinți și prințese dar și alții. Echipa Fantasmagia a fost vinovată de cele menționate, iar momentele când mascotele și-au făcut aparițiaau bucurat nespus de mult copiii.

IMG_3409   IMG_3904Tot pe scenă au urcat și cei de la Koobic, moment în care publicul feminin s-a implicat activ și a început să facă mișcările de fitness de pe scenă. Și dacă tot a venit vorba de sexul frumos, am să vă spun că acesta a avut un loc special pentru ele în cadrul festivalului și care s-a numic “Cuibul Berzelor”. Mămicile sau viitoarele mămicii au putut afla aici informații utile în meseria pe care abia au început-o sau pe care urmează să o înceapă, și anume aceea de a deveni mamă.

Echipaje de la Crucea Roșie și ISU au avut și ele activități pe înțelesul celor mici, iar Farmaciile Dona și Polaris Medical au avut activități prin care i-au implicat și pe pitici, și pe părinți și bunici.

Punctul culminant al fiecărei seri a fost momentul în care Payne Madara HinoAkuma jongla cu focul. Vine din Belize, America Centrală, iar numele său de scenă e “Demonul Focului”, dar acesta face și alte spectacole pentru a întreține atmosfera și anume: sare pe picioroange special create pentru acest tip de activitate. Copiii l-au plăcut, dar probabil cei mai uimiți de ceea ce putea Payne să facă au fost adulții, după ce și-au dat seama de câtă muncă e nevoie pentru a face asemena show-uri.

IMG_9557IMG_3132Cei care nu voiau atâta adrenalină, dar doreau să stea și să se relaxeze, au avut posibilitatea să o facă tot în cadrul festivalului. O zonă din parc a fost special amenajată pentru asta. Purta numele de “LollyChillZone“ și era locul în care erau amplasate hamace. Tot în acea zonă a fost o echipă de la Biblioteca Jutețeană “Octavian Goga“ cu busul plin de cărți ce puteau fi împrumutate de către doritori.

13335525_1787222544843830_607189687866260671_nO alternativă pentru iubitorii de liniște a fost posibilutatea de a face yoga, cei de la AcroYoga fiind prezenți cu sfaturi pentru toți cei ce doreau să fie inițiați în acest domeniu.

IMG_9408LollyBoom a fost locul în care puteai să experimentezi lucruri noi cum ar fi să te dai pe tiroliană (cei de la Camps 4U au fost prezenți), să încerci noile apariții în tehnologie de la KMAX, să testezi noile modele de mașini hibride de la Toyota-Cluj, să încerci băuturi hidratante noi de la Almdudler, Sucaria, să joci golf cu Golfee, să mănânci LollyPizza de la Atelierul de Pizza și câte și mai câte!

IMG_4029IMG_3044Seara, după toate activitățile antrenante, lumea prezentă a putut viziona filme dedicate întregii familii. Anul acesta, ca și anul trecut, Festivalul LollyBoom a avut o colaborare cu TIFF.

Organizatorii  evenimentului, Fantasmagia și Pikaso Events mulțumesc tuturor celor implicați și vă așteaptă cu mare drag la următoarea ediție a Festivalului LollyBoom-festivalul dedicat întregii familii!

Pentru mai multe poze, puteți vizita pagina de Facebook LollyBoom:

https://www.facebook.com/LollyBoomFest/?fref=ts