Festival pentru întreaga familie, atelierele sunt punctul de atractie principal

În cadrul festivalul pentru întreaga familie, ne vom focusa evident pe joacă și distracție! Pregătim ateliere de creaţie, lansări de baloane, spectacole de teatru, concerte, dans, spectacole de magie, cabaret, mim, teatru de păpuşi, proiecţii de film, labirint, jocuri, concursuri, perete de escaladă, demonstrații, jocurile copilăriei, concursuri de desen cu creta, concursuri cu biciclete. Tiroliană peste lac, perete de escalada, aventura Park, concursuri cu mașinute cu telecomanda, sărituri în saci și multe alte jocuri interactive.

DSC_1727Lollyboom

 

Atelierele sunt punctul de atracţie principal. Știti de ce? Pentru că în sfârșit copiii au voie să facă lucruri care până acum păreau puţin interzise: bucătărie, croitorie, grădinărit, olărit, reciclare creativă, sa cânte la diverse instrumente și multe altele!
_DSC0046DSC_2197DSC_2006 - Copy

escalada_LollyStories_lolly_boom_cluj

_DSC0042 - Copy

DSC_2154 - Copy

După atâta joacă și distracţie mai avem nevoie și de pauza, de aceea va pregătim corturi, pavilioane și căsuţe unde copii, părinţi și bunici se vor putea răcori și energiza cu licori dulci, se vor putea bucura de minunata lume a dulciurilor.

 

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: