Feisbuc Lover, comedie și dramă a realității cotidiene

În 9 septembrie la LollyBoom, în Parcul Noua vom fi spectatorii piesei Feisbuc Lover. Comicul numelui, cât și a situației este îmbinat cu realitatea  unei vieți cotidiene.

Mințile creative din spate sunt Silviana Visan Carter, textul fiind inspirat din viața reală a actriței și dramatizat de către Ramona Iacob.

Piesa a fost realizată pe parcursul unui an, timp în care Ramona a extras textul din mii de ore înregistrate de către Silviana.

“Feisbuc Lover” ,un spectacol de comedie despre singurătate şi sentimente virtuale, despre dorinta de a iubi şi incapacitatea de a alege, despre viaţa dusă în propria închisoare, prea confortabil construită ca să evadezi.

Spectacolul a fost jucat pe mai multe scene underground din București printer care Godot Café, dar și ca spectacol de lectură, iar în această toamnă vine la LollyBoom 2017 ediția Brașov să ne prezinte o abordare general a ceea ce semnifică virtualul, unde ne poate duce singurătatea și când ne iluzionăm cel mai mult când suntem într-o relație virtuală și de ce.