Facepainting cu Black Bird Art la LollyBoom 2018 ediția Brașov

Tărâmul de poveste LollyBoom 2018 ediția Brașov începe să prindă contur. Nu vrem să vă ținem în suspans, așa că spiridușii s-au gândit să vă anunțe rând pe rând cu privire la super atelierele la care vă așteaptă cu muuult entuziasm să descoperiți lucruri noi împreună.

Tadaaam! Black Bird Art scrie alături de noi și voi povestea acestei ediții. Cui ii place pictura, sub toate formele sale, mâna suuuus. Nu de puține ori au fost momentele în care ne-a impresionat un tablou, ne-am relaxat prin pictură, am realizat că este o pasiune sau o modalitate inedită de petrecere a timpului liber.

Mintea și mâinile creative din spatele Black Bird Art este Raluca Cozma. Are peste 20 ani experiență în domeniul artelor plastice (artă decorativă și pictură murală) și este singura care deține un certificat de la New Skills Academy – Marea Britanie de face painting artist și care aduce pictura pe față (face painting-ul și body painting-ul) la gradul de artă și profesionalism.

Ca servicii, Black Bird Art are în portofoliu face-painting( pentru copii, face-painting evenimente corporate și party în cluburi, pictură pe corp și burtici de gravide, precum și servicii de machiaj teatral), pictură pe obiecte, pictură pe mobilă, pictură murală, artă decorativă.

Black Bird Art este disponibilă pentru rezervări pentru petreceri private atât pentru copii cât și pentru adulți, la concerte, festivaluri, târguri, concursuri sportive, evenimente corporate, team bulduing-uri, carnavaluri și pentru ședințe foto artistice, machiaj teatral, nunți și botezuri, petreceri în cluburi. Și lista poate continua.

Toate materialele folosite pentru face-painting sunt de cea mai bună calitate în domeniu, conferind condiții de igienă și maximă siguranță pentru copii.

În perioada 14 – 16 septembrie ne întâlnim cu Raluca de la Black Bird Art la LollyBoom 2018 ediția Brașov la super ateliere creative de pictură.

Detalii despre program și înscriere în cadrul atelierelor vor fi disponibile în curând aici sau pe Facebook

LET’S LOLLYBOOM TOGETHER 🎉🍭