Emma ateliere la LollyBoom 2018 ediția Brașov

LollyBoom 2018 ediția Brașov înseamnă printre altele, sute de ateliere creative pentru toate vârstele. Petrecem timp de calitate împreună, ne jucăm, învățăm și totul se desfășoară prin joc și joacă.

Prietenii de la Emma ateliere cunosc secretul și se alătură spiridușilor într-o călătorie plină de aventură în cadrul atelierelor pe care le susțin. Cu ei vom ajunge până în Germania și vom călători dincolo de orizonturi, în spațiu.

De ce putem afirma asta? Pentru că Emma ateliere confirmă prin activitățile susținute.

Cu pensule, creioane, lipici, foarfeci și mii de alte ustensile, punem creativitatea în funcțiune și ne ținem de învățat prin joacă.

Așteptăm pitici curioși care să ni se alăture în aventura descoperirii. Echipa Emma Ateliere vă așteaptă la Lolly Boom, sâmbătă, 15.09.2018, cu două ateliere demonstrative, pentru copilași între 4 și 8 ani.

Primul atelier este dedicat acelor copilași care doresc să intre în lumea unui limbaj magic, limbajul nibelungilor, a celor care se distrează cu zeci de cuvinte în germană, dau frâu liber imaginației și scot creativitatea la joacă.

Să înveți tainele limbii germane nu a fost niciodată mai simplu decât va fi la LollyBoom 2018 ediția Brașov. Ați observat deja, nu-i așa? Și nu vă gândiți că va fi ca la școală, ci totul prin distracție nemăsurată.

În următorul atelier, marca Laboratorul de Vacanță, colorăm atmosfera prin experimente felurite, care vor hrăni curiozitatea celor care ni se alătură și împreună vom căuta răspunsuri la fenomenele care ne înconjoară. Reacții și experimente chimice, printre eprubete, pipete și alte ustensile pe care le găsiți în laborator vă vor purta într-o lume magică a creației și a descoperii științei.

Așadar, dacă vrei să devii un mic învățăcel al limbii germane sau să aduci la viață pasiunea pentru omul de știință din tine, e clar ce ai de făcut: ne vedem la LollyBoom 2018 ediția Brașov în Parcul Noua.

Detalii despre program și înscrierea în cadrul atelierelor veți găsi în curând pe site sau pe pagina de Facebook.

LET’S LOLLYBOOM TOGETHER!