Eduard & Bianca – cel mai dinamic și creativ cuplu de magicieni din Europa de Est

Eduard și Bianca sunt doi tineri magicieni care muncesc împreună pentru a oferi Europei de Est cel mai dinamic și creativ cuplu de magicieni!

„Magia noastră se poate vedea, deoarece toate numerele sunt vizuale, magia noastră se poate auzi, deoarece mereu alegem un fond muzical potrivit fiecărui moment, dar câți magicieni vă fac să simțiți magia? Asta este dorința noastră cea mai mare, cea de face publicul să treacă prin divesre stări, de la fericire și bucurie, la emoție și uimire…pur și simplu să simtă magia”.

Acesta este motivul pentru care cei doi se perfecționează zilnic, muncesc la numere de magie noi și originale și chiar participă cu ele la competiții naționale și internaționale.

Eduard este un magician îndrăzneț și foarte perseverent, care a început din prima să învețe cea mai grea ramură a magiei. El este primul magician român care a adus magia româneasca pe harta concursurilor din Europa și a și reușit să cucerească titluri valoroase. Printre acestea se numără:

  • Loc II – Colocviul Național al Magiei, (Galați);
  • Loc II – Corodini Klub, Ediția a XXI – a (Ungaria – Budapesta);
  • Loc I   – Colocviul Național al Magiei, (Galați);
  • Loc III – Joker Magic Day, Ediția a V – a (Ungaria – Budapesta);
  • Loc I și Grand Prize – Corodini Klub, Ediția a XXII – a ( Ungaria – Budapesta  ).

Partenera lui, Bianca este și ea magician, în ciuda stereotipurilor de care s-a lovit potrivit cărora doar bărbații pot fi magicieni.

Perseverența și creativitatea Biancăi au trecut rapid de granițele României ajungând să fie remarcată și pomenită pe site-uri de renume din Satele Unite și totodată este singura femeie magician din România care a fost invitată ca membră a The International Women Magicians Pro Association, fiind chiar nominalizată pentru un premiu de excelență.

Bianca reușește să aducă un plus de feminitate și eleganță tuturor numerelor de iluzionism, arătând publicului o latură sexy, fermecătoare și plină de stil a magiei!

Cei doi și-au unit forțele pentru a crea primul duo de magicieni din țară și pentru a arăta tuturor că atunci când vine vorba de magie nu se sperie de munca grea ce o presupune și reușesc să stăpânească orice ramură a ei.

Faptul că sunt doi îi ajută din nou deoarece fiecare își aduce aportul în mod diferit la prestațiile lor: Eduard este un maestru a cărților și vă va uimi de fiecare dată la magia de tip close-up, în timp ce Bianca vă va vrăji pe partea de magie de scenă, fiind atrasă de crearea de prezentări și numere originale, dar și de spectacole pentru copii pe care le scrie și le creează de la zero. Studiind pedagogia și chiar lucrând în domeniu, prin intermediul celor doi magicieni puteți avea unul dintre cele mai bine pregătite spectacole dedicate copiilor, pline de interactivitate, numere comice, dar și educative. Aici facem o scurtă paranteză pentru a scoate în evidență în cel mai sincer mod posibil cât de grozav a fost la LollyBoom:

„În cadrul super festivalului LollyBoom am participat cu un spectacol dedicat copiilor, dar și adulților care încă nu au uitat cum e să fii copil. Mulțumim mult pentru invitație, ne-a făcut o deosebită plăcere să facem parte dintr-un proiect atât de mare și original. La LollyBoom am dat numai peste oameni veseli, primitori, foarte dornici să ne ajute la orice număr care presupunea implicarea unui spectator. Organizarea a fost fără cusur, cu plan de rezervă pentru orice eventuală problemă, deoarece chiar era cât pe ce să nu ajungem din cauza vremii, dar datorită acestei echipe cu care am putut comunica foarte eficient, totul a fost perfect în cele din urmă!

EduardBiancaLollyBoom

Putem spune că pe parcursul zilei petrecute la LollyBoom am redevenit copii, am participat la activități super distractive, am văzut doar zâmbete pe fețele oamenilor, iar în ochii organizatorilor multă muncă și pasiune pentru ceea ce au creat.”

Modern și original sunt cuvintele care definesc cel mai bine acest duo de magie deoarece au transformat vârsta lor într-un avantaj și astfel transformă și cele mai clasice numere de magia în momente revigorante și unice.

Simte magia alături de Eduard și Bianca!

www.Eduard-Bianca.com
www.Magician-Nunta.com
EduardBianca_cover portofoliu eb simplu