Cluj-Napoca, Parcul Central


Între 1 și 5 iunie 2016 ai participat la cel mai mare eveniment dedicat familiei. Parcul Central din Cluj-Napoca a fost gazda evenimentului, loc în care s-a desfășurat întreaga acțiune a festivalului LollyBoom.

Am pregătit ateliere de creație de tot soiul pentru copii, magie, teatru, concerte, evenimente de dans și de mișcare, cabaret, proiecții de film și perete de escaladă, o mulțime de concursuri, dar și o zonă de labirint și aventura-park. Standuri cu bunătăți, pentru când vi s-a făcut foame și creații artizanale unicat pe care le-ați luat ca amintire. Cei mari s-au tolănit în hamace și au citit sau au asistat la concerte și alte activități. Joaca și distracția a fost la ele acasă.

Toți, de la mic la mare, se vor putea desfășura în activități diverse în cadrul festivalului și cu toții vor fi solicitați trup, minte și suflet. Copiii, părinții, nepoții și bunicii vor simți cum e să fii parte dintr-un eveniment atât de amplu ca Festivalul LollyBoom! Tot ce trebuie să faci este să rămâi în intervalul 1-5 iunie în Cluj.

Urmăriți-ne în continuare pe pagina de Facebook ca să nu pierdeți nicio informație legată de festivalul LollyBoom.


LollyBoom Fest este un eveniment organizat de către Fantasmagia, împreună cu Pikaso Events având sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.