Dobândirea echilibrului emoțional prin terapie de pictură la LollyBoom 2017 ediția Brașov cu prietenii de la Artterapie

Ateliere noi cu prietenii de la Artterapie sunt special concepute pentru relaxare şi păstrarea sau dobândirea echilibrului emoţional, un prilej de a te conecta cu tine însuţi.

Îţi propun un loc şi un timp pentru tine, în care să te simţi în siguranţă, acceptat, nejudecat, înţeles, ascultat, un loc în care să înveţi să te preţuieşti mai mult, să ai grijă de tine, să îţi descoperi creativitatea, să socializezi, să te descarci după zile grele sau după evenimente mai dificil de trecut.

Îi veți întâlni în perioada 8-10 septembrie la LollyBoom 2017 ediția Brașov unde vor susține super ateliere de desen, pictură, colaj, modelaj în lut, meditaţii şi alte tehnici.

De reţinut că NU trebuie să ai talent la desen ca să participi la şedinţele de artterapie. Acesta nu este un curs de artă.

Nu trebuie să aduci nimic, vei găsi suficiente materiale aici.

Funcţia primară a artei, recunoscută ca atare încă din Antichitatea greacă este cea de a exterioriza, de a descarca emoţiile refulate, purificându-le prin expresia artistică. Uneori, este suficient doar să participi la actul creator, fără a mai căuta întelesuri şi constientizări, aceasta fiind puterea extraordinară a artei.

Cu toate acestea, de cele mai multe ori, la atelierele celor de la Artterapie, fiecare reuşeşte să depăşească metafora, să treacă de la simbol la viaţa reală, să facă analogii şi să (se) înteleagă mai bine, privind dintr-o altă perspectivă şi găsindu-şi alte modalităţi de abordare a problemelor din viaţa de zi cu zi.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te în secțiunea de pe site! LET`S GET LOLLYBOOM TOGETHER!