Diplomă în design vestimentar cu Bya Fashion la LollyBoom 2017 ediția Brașov

Știați că… cea mai veche piesă vestimentară purtată vreodată de om este… fusta? Ori că primele fuste erau simple bucăți din piele de animal sau frunze prinse în jurul taliei? Sau că cea mai veche fustă a fost creată cu aproximativ 4 mii de ani i. Hr.?

Și mai multe curiozități despre această piesă vestimentară ce poate schimba radical un look, veți afla în cadrul Atelierelor de creație Bya Fashion de la LollyBoom 2017 ediția Brașov.

Vreți să faceți o surpriză frumoasă unei fetițe dragi, atunci nu trebuie să lipsiți de la Atelierele Bya Fashion. Este locul perfect pentru a învăța cum ia naștere o creație UNICAT și, în plus, să dăruiești creația ta unei fetițe speciale!

În cadrul Atelierelor Bya Fashion veți învăța cum să creați o fustiță clopoțel și cum să o accesorizați astfel încât fiecare model să fie unul UNICAT. Tehnica poate fi folosită și pentru fustele destinate doamnelor.

Bya Fashion vine cu materialele, voi veniți cu creativitatea! La final, talentul va fi rasplatit cu diplome de participare și bomboane pentru copilul din voi. Atelierele Bya Fashion de la LollyBoom – locul perfect pentru a pătrunde în lumea de poveste a design-ului vestimentar pentru copii!

Adu-ți tânăra domnișoara în Parcul Noua, sâmbătă și duminică,  pentru a învăța să își creeze propriul Poncho UNICAT cu care va pleca acasă. Poncho-urile vor fi create fără a se folosi acele de cusut. Tehnica poate fi folosită și pentru creațiile destinate adulților.

Accesul este GRATUIT!

Vă așteptăm în lumea noastră de poveste să petreceți momente mamă-fiică de neuitat și să retrăim cea mai frumoasă etapă, copilăria.