Descoperă bucuria de a fi la LollyBoom 2017 ediția Brașov

Dacă am răspunde care sunt cele mai importante aspecte din viața unui om, cel mai probabil un răspuns unitar ar fi echilibrul, bucuria de a fi, liniștea, starea de bine, fericirea.

Și pentru că sunt foarte relevante EquilibruPsi te ajută să le păstrezi.

În perioada 8-10 septembrie vor fi prezenți pe tărâmul de poveste LollyBoom, în Parcul Noua, la cel mai mare festival al familiei din România unde vor susține câteva ateliere tare drăguțe pentru cei mici.

Plecând de la premisa că echilibru, armonia, colaborarea, bucuria și responsabilitatea sunt repere importate în valorificarea sinelui, în urma atelierelor, cei mici vor simți fericirea și plăcerea de a fi printr-o întâlnire cu poveștile terapeutice.

Vor păși în lumea imaginației și vor explora lumea fanteziei prin tehnici creativ expresive precum desenul, povestirea, colajul, modelajul, jocul de rol, dansul, muzica și multe alte suprize.

În cadrul atelierelor se vor citi așadar povești, se va intra în pielea personajelor, se vor experimenta situații nemaiîntâlnite, , ritmuri și melodii cu instrumente Orff.

Vino la LollyBoom 2017 ediția Brașov pentru super ateliere creative și pentru a descoperi cum să păstrezi o stare de bine perpetuă.