Cursuri de engleză cu Sam Academy la LollyBoom 2018 ediția Brașov

Spiridușii  știu că a început școala și că trebuie să vă puneți pe treabă. Așa că vin în ajutorul vostru la LollyBoom 2018 ediția Brașov să vă ajute să învățați mai bine și cu spor. Nu este o materie plictisoare, să înveți engleza e chiar fun.

Asta susțin și prietenii de la Sam Academy care vor să te ajute să înveți engleza într-un mod distractiv, prin joc și joacă.

Vin în întâmpinarea ta cu super ateliere creative la care poți participa în perioada 14 – 16 în tărâmul de poveste LollyBoom.

Music is fun – Ioana vă propune un atelier interactiv de engleză prin muzică, Music is fun. Cei mici vor cânta în engleză, vor experimenta cu instrumente de percuție și se vor îndrăgosti iremediabil de muzică. Ioana crede că muzica și engleza pot fi combinate cu succes și că îi ajută pe cei mici să se dezvolte armonios.  Let’s sing and play!

Sam, profesorul vorbitor nativ din Marea Britanie îi așteaptă pe cei mici cu o poveste în limba engleză, urmată de activități și jocuri.

Scopul acestui atelier este de a cultiva copiilor gustul pentru lectură în limba engleză dar și creativitatea.

De asemenea, dorim să le arătăm că engleza se poate învăța într-un mod plăcut. Sam iubește meseria de profesor pentru că îi place să ajute oamenii să comunice cu încredere și să-și atingă scopurile lingvistice.

Cu ce se ocupă cei de la Sam Academy când nu sunt la Lollyboom?

Cursuri de engleză generală pentru copii 7 -14 ani, grupe mici de 4 – 8 cursanţi, 2 ședințe de câte 90 de minute pe saptămână. BONUS: o oră de poveşti sâmbăta cu profesorul vorbitor nativ Sam din Marea Britanie.Profesorii cu experienţă internaţională.

Copilul tău preferă să înveţe prin joc, activităţi interactive şi vrea să se şi distreze în acelaşi timp?Atunci se pare că ai ajuns la locul potrivit!

Înscrierea în cadrul atelierelor este disponibilă aici.

LET’S LOLLYBOOM TOGETHER!