Curioși ce surprize ne pregătesc dinozaurii la LollyBoom 2017 ediția București?

Știați că dinozaurii încă există și că locuiesc la Dino Parc Râșnov? Au fost prezenți la o altă ediție din minunata lume LollyBoom și pentru că le-a plăcut atât de mult vin și la LollyBoom 2017 ediția București.

La ediția anterioară au desfășurat ateliere creative în care cei mici au pictat figurine 3D ale dinozaurilor, ouăle acestora și au avut șansa să-și facă poze la selfie wall. Să nu vă mai povestesc că pentru cei mici au fost o plăcere și au fost mai mult decât încântați când dinozaurii i-au învățat să picteze, pentru că, bineînțeles, dinozaurii au fost prezenți spre marele entuziasm al participanților.

V-am tot zis că această ediție va fi spectaculoasă. Spiridușii lucrează cu drag și spor pentru momente de neuitat alături de cei dragi în cadrul LollyBoom 2017 ediția București din 20-22 octombrie când Parcul Izvor se va transforma într-o lume desprinsă din povești.

Așadar distracția, relaxarea, creativitatea și voia bună sunt aduse în prim plan. Și cum nimeni nu rezistă să nu participe la o super ediție LollyBoom, ne reîntâlnim cu dinozaurii care sunt nerăbdători să vă cunoască și să întreprindeți multe activitități împreună.

I-am întrebat pe spiriduși cu ce surprize vor veni de această dată dinozaurii, dar nu știau nimic. Nu-i așa că sunteți super curioși ce vor pregăti pentru această ediție? Și noi la fel, pe cuvânt.

Totodată nu uitați că vă așteaptă peste 2000 de ateliere creative. Știu că vreți să petreceți cât mai mult timp cu dinozaurii de la Dino Parc Râșnov, dar opțiunile sunt nelimitate. Spectacole la scenă de magie, teatru, dans, concerte, ridicări cu balon cu aer cald, proiecții de film, escaladă și multe alte surprize în zona parcurului.

Dinozaurii vă așteaptă, spiridușii vă așteaptă…pentru că urmează un weekend plin de aventură în minunata lume LollyBoom.

LET S LOLLYBOOM TOGETHER!