CUANTUNE la LollyBoom 2017 ediția Brașov

O descriere a lor este de prisos. Cel mai probabil ți-au cântat și te-au încântat de atâtea ori la Untold Festival, Bestfest, Stufstock, Summer Jam și în localurile din țară sau la radio.

Dacă n-ai avut șansa, acum ai plăcerea să-i asculți la LollyBoom 2017 ediția Brașov.

Yaaaayyy, vin CUANTUNE la festival!

Trecând prin filtrul creativității, Cruxfader și Elizabeth au pus bazele acestui proiect care a reieșit din personalitățile lor total diferite, dar marea pasiune comună pentru muzică a făcut totul posibil.

Afirmăm că Elizabeth se poate mândri cu una dintre cele mai bune voci de jazz a noii generații, a luat lecții de pian încă de la vârsta de 7 ani.

Cruxfader a compus de la 13 ani, învățând singur notele muzicale și diverse ritmuri, având colaborări cu artiști din zona underground, hip-hop, soul, atât din România, cât și din Irlanda.

În show-urile lor prestează cu muzicieni precum Andreas Aron(bas electric/contrabas), Bogdan Nicodim(pian), Harvis Cuni Padron(trompetă) și Paolo Profeti(saxofon/flaut).

Spiridușii vă așteaptă în festival sâmbătă, 9 septembrie, să petreceți împreună pe muzica talentelor de la CUANTUNE, să dansați, să cântați să simțiti minunata energie, dar și cu multe alte suprize doar la LollyBoom.