Cu Pikasea suprizele continuă la LollyBoom 2017 ediția București

Știi sentimentul acela când marea te cheamă la ea indiferent de anotimp? Și câte lucruri nu-ți oferă?! Priveliști uimitoare, libertate, relaxare, distracție, necunoscut, șansa să-ți dezvolți aptitudininile și cunoștințele. Cum e posibil așa ceva? Navigând, descoperind toate frumusețile ei.

Majoritatea părinților consideră că ar putea fi periculos velierul pentru copii. Total greșit. Îi învață ce înseamnă munca în echipă, să aibă răbdare, inginerie, istorie, oceanografie și activitati inedite în dezvoltare.

Prietenii de la Pikasea prezintă cel mai nou și atractiv concept alternativ de vacanță de care familia și prietenii tăi se pot bucura în insulele grecești. Își propun să ai șansa să te bucuri alături de familie și prieteni de o experiență unică, diferită prin care fiecare membru indiferent de vârstă să fie satisfăcut.

Deja știți prea bine că în câteva zile, în 20-22 octombrie, ne vedem în Parcul Izvor la cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom. Woohoo!

Însă cu Pikasea suprizele continuă și după festival. Până în 30 noiembrie e șansa ta să câștigi 10% discount pentru o super vacanță pe ambarcațiunea care este pregătită să te fascineze cu necunoscutul, dacă folosești codul LollyBoom 2017 ediția București. Toate pânzele suuuus!

Până atunci ne vedem weekendul acesta cu multă distracție, relaxare și petrecerea timpului de calitate alături de cei dragi printre ateliere creative, spectacole la scenă, ridicări cu balon cu aer cald, proiecții de film și multe alte suprize pe care spiridușii le-au pregăti cu drag pentru voi.

LET`S LOLLYBOOM TOGETHER!