Consult gratuit de la Ofta Center la LollyBoom 2018 ediția Brașov

La LollyBoom 2018 ediția Brașov, spiridușii vor să se asigure că sănătatea ta este de nota 10. Și pentru că ce o să vedem în perioada 14 – 16 septembrie în Parcul Noua este o lume de basm, s-au gândit că de multe ori trecem cu vederea aspecte importante cum ar fi controalele oftalmologice.

Un simplu control de rutină te poate ajuta să previi anumite anomalii cauzate de diverși factori.

Facem echipă cu Ofta Center Brașov, specialiști în oftalmologie care îți vor oferi consult oftalmologic gratuit indiferent de vârstă.

Vederea este cel mai de preț simț al nostru!

ESTE MAI IMPORTANT SĂ PREVII DECÂT SĂ TRATEZI!

Cu atâtea modele și opțiuni de corectare a vederii disponibile astăzi, alegerile pot fi copleșitoare, dacă nu ai parte de sfaturi profesionale.

Pentru a face o investiție înțeleaptă și pentru a alege varianta care funcționează cel mai bine pentru stilul tău de viață, cere sfatul medicilor oftalmologi sau optometriștilor.

Ei fac o diferență reală în viața pacienților: le corectează vederea, previn degradarea sau chiar pierderea vederii, vindecă boli oculare, schimbă vieți.

Așa că te așteptăm la cortul unde vor fi prezenți cei de la  OftaCenter pentru a-ți prezenta o gamă diversificată de servicii și produse și pentru a beneficia de consult.

Serviciile pe care le oferă Ofta Center nu sunt puține, dar dintre cele mai calitative.

 Servicii:

– Investigaţii oftalmologice specializate adulţi şi copii

– Ortokeratologie

– Intervenţii chirurgicale oftalmologice

– Adaptare personalizată de lentile de contact dure şi moi

– Recuperare vizuală computerizată

Produse:

– Ochelari de vedere

– Ochelari de soare

– Lentile de contact

– Soluții de întreținere

– Accesorii pentru ochelari

Pe ei îi găsiți de obicei în Tractoru, pe 13 Decembrie 119, colt cu Str. Independentei și în Sacele, Piata Libertatii, nr. 3, dar și on-line pe www.oftacenter.ro . Iar în perioada 14 – 16 septembrie vor fi la LollyBoom, în Parcul Noua.

Dacă vreți să beneficiați de consult gratuit, înscrierile se fac aici